Peter van der Zwan

Successen

We maken ons alweer op voor de laatste competitierondes in de zaal. De D2 is de eerste zaalkampioen van KVS/Maritiem! Van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie en de mooie reeks die is neergezet! Goed voorbeeld doet hopelijk volgen: waar er nog kampioenschapskansen zijn voor diverse teams kan de E5 zaterdag z’n slag slaan (leestip nadat u dit Belicht heeft doorgenomen: op de site staat een vermakelijk verslag van de laatste wedstrijd van de E5). Succes!

Een prachtige zonnige dag was het vorige week zondag, ideaal voor een NK Beachkorfbal. Maar dan wel indoor… KVS heeft huisgehouden, zoals het een Scheveningse vereniging betaamt. De B1 is er met de hoofdprijs vandoor gegaan en de C1 nam een mooie bronzen plak mee naar huis. Gefeliciteerd! Op 17 augustus vindt overigens het NK Beachkorfbal, en dan echt outdoor, plaats in Scheveningen. Ik heb het alvast in mijn agenda gezet.

Eén wedstrijd

Na een wat korfballuwe periode gaan we er weer tegenaan! Volle bak zelfs. Afgelopen zaterdag konden “we” er al even aan proeven. Er kwam welgeteld één KVS-team in actie, het tweede. Na een teleurstellende tweede helft was het tijdens de (lange) nazit in de kantine en elders toch nog gezellig; hopelijk heeft dat het leed wat verzacht.

Zichtbaarheid KVS

Met dank aan een uiterst actief internet- en socialmediateam is KVS online erg zichtbaar. Daarnaast staan we vrijwel elke week in een of meerdere kranten. Zelfs in de weekenden dat er nauwelijks wordt gekorfbald kan men niet om de KVS-kopij heen. Naast dat het leuk is om op de hoogte te blijven van het wel en wee binnen onze vereniging, hopen we natuurlijk ook dat het een en ander uitstraalt op de “buitenwereld”. Al met al is het doel om onze vereniging nóg wat mooier en groter te maken. Deel en verspreid de berichten en maak anderen enthousiast. Dan moet het vast gaan lukken. Dank aan iedereen die hier zo mee bezig is.

Het eerste

Wat zou het lekker zijn als het eerste aanstaande zaterdag de punten mee kan nemen uit sporthal Zuidhaghe. Ik ben erbij; u toch ook? Ik denk toch nog heel even terug aan het gelijkspel tegen Fiks van twee weken geleden. Ik genoot van de strijd en inzet in het veld en de sfeer en beleving op de tribune. Komende (thuis)zaterdagen weer!

Ik wens u een voorspoedige week toe en ik zie u graag zaterdag,

Peter van der Zwan, voorzitter
(petervdzwan@gmail.com)