Peter van der Zwan

Verlenging

Ook volgend seizoen zullen Jesper Zorn en Marcel van Dijk aan het roer staan van de selectie. Tot dusverre ervaren we de samenwerking als zeer prettig. We hebben er daarom het volste vertrouwen in dat de selectie ook komend seizoen in goede handen is bij Jesper en Marcel. Zie ook de berichtgeving elders in het krantje en op de website.

Na de euforie van twee weken geleden na de heerlijke wedstrijd van het eerste in de Blinkerd was het afgelopen zaterdag halverwege de eerste helft wel even slikken. Het eerste toonde veerkracht en wist er met een hoop strijdlust nog een spannende tweede helft van te maken. Leuk dat er zoveel KVS’ers aanwezig waren in Dordrecht.

Aanstaande zaterdag zou een overwinning tegen VEO erg welkom zijn. Er is dus maar één mogelijkheid voor alle KVS’ers: kom zaterdagavond om 19.15 uur naar de Blinkerd om een mooie pot korfbal voorgeschoteld te krijgen en het eerste aan te moedigen!

KVS-kamp

De voorbereidingen voor het traditionele KVS-kamp in juli zijn volop van start gegaan. Zie ook de “save the date” (20-27 juli) op onze website en in het krantje. De kampleiding zal dit jaar – na vele jaren “trouwe dienst” van Johan en Marcel – voor het eerst verzorgd worden door Pieter en Youri. Ontzettend leuk dat jullie deze klus willen aangaan. Pieter en Youri, ik wens jullie heel veel succes met alle voorbereidingen! Ik twijfel er niet aan dat jullie je snel senang zullen voelen in deze nieuwe rol.

Succes

Veel succes met de doordeweekse trainingen en de wedstrijden aanstaande zaterdag! Over een week zijn we wellicht een kampioensteam rijker. KVS/Maritiem E5 heeft het zeker niet elke week even makkelijk gehad maar van enkele tegenstanders is toch wel echt “gehakt gemaakt”. Een indrukwekkend doelsaldo is derhalve het resultaat. Zaterdag staat (nu al!) de kampioenswedstrijd tegen – en bij – HKV/Ons Eibernest op het programma; zet ’m op!!!

Zoals al gezegd: KVS 1 komt in actie tegen VEO 1. De F-teams mogen oplopen, zie ook het bericht op de website. Geniet ervan!

Tot ziens in de Blinkerd.

Peter van der Zwan, voorzitter
(petervdzwan@gmail.com)