C1 wint 2e wedstrijd met grote cijfers

Michel Heemskerk Laatste Nieuws

De eerste thuiswedstrijd van de veldcompetitie stond voor KVS/Maritiem C1 op het programma. Tegenstander van vandaag is KZ Danaiden C1. Een relatief onbekende tegenstander, de C1 ging onder leiding van coach Dick van Arkel en hulpcoach Daan Ruha in het eerste kwartier fel van start. Voordat KZ Danaiden lekker in de wedstrijd zat, stonden ze al 8-0 achter. In de volgende aanval kwam het antwoord van Danaiden C1. Snel scoorden ze twee keer achter elkaar (8-2), zou het toch weer een wedstrijd gaan worden?

Het antwoord kwam van Tessa. Met twee mooie doorlopen zette ze de stand op 10-2. Sowieso mocht ze vandaag mevrouw doorloop worden genoemd, want ze maakte er gewoon vier vandaag! De 1e helft werd afgesloten met een 11-2 voorsprong. In de rust gaven Dick en Daan een opdracht mee, aan het eind van de wedstrijd moest de C1 minimaal 20x hebben gescoord. In de 46e minuut van de wedstrijd was het zover. Finn maakte de 20-3. Doelstelling gehaald! Voor de statistieken zorgde KZ Danaiden tot slot nog voor de 20-4.

Volgende week weer een thuiswedstrijd. Velocitas C1 komt dan om 11.30 uur op bezoek in het Cas van Dijkpark.