Wij ontvingen het trieste bericht dat op woensdagavond 4 april Cor Toet is overleden.

Samen met zijn vrouw Coby was Cor nauw betrokken bij KVS. Als bijzonder trouwe supporters van hun (klein)kinderen misten zij geen wedstrijd van onze selectie, uit of thuis. Ook bij andere gelegenheden en activiteiten van KVS waren zij vrijwel altijd present. Jarenlang was Cor lid van de woensdagochtendgroep waar hij zich inzette voor het onderhoud van ons clubhuis.

Nadat Cor eind vorig jaar te maken kreeg met gezondheidsklachten werd enkele weken geleden duidelijk dat genezing niet meer mogelijk was. Vorige week werd hij opgenomen in het hospice Bosch en Duin waar hij gisteren is overleden. Cor is 84 jaar oud geworden.

Cor was een buitengewoon plezierig en vriendelijk mens: innemend, belangstellend, betrokken en behulpzaam. KVS zal hem erg gaan missen.

Wij wensen Coby, Adrie en Dick, Henk en Linda, Ruben en Nadine, Anne en Ivan, Remko en Adrienn, Linda en Rosalyn, achterkleinkinderen en verdere familie veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bestuur KVS/Maritiem