KVS E2 speelde lekker vroeg zaterdag. Om 9 uur stonden ze klaar voor hun tweede zaalwedstrijd tegen Die Haghe E2. Topschutter-Danique opende de score. Geef haar geen ruimte want als ze schiet is het meestal raak. En inderdaad haar tweede doelpoging ging er ook in; 2-0. Koning-van-de-omschakeling-Moritz, maakte er 3-0 van. Heerlijk zo’n voorsprong. In het tweede kwart gingen ze vrolijk verder met scoren. Danique maakte de 4-0 en 5-0. Supersteal-Toby was inmiddels ook binnen de lijnen gekomen en deed eveneens een duit in het zakje (6-0 en 7-0). Toby zit werkelijk overal tussen. Die Haghe kreeg geen vat op de wedstrijd. Vooral ook omdat sticky-verdedigster-Jasmijn de beste kanariedame uitschakelde. Die Haghe scoorde de eerste helft slechts 1 keer (7-1). Daarna schoot Danique nogmaals met scherp (8-1).

2 keer 8 is 16

Na de rust gingen er wederom 8 ballen door de korf voor KVS E2. Toby maakte er 4, Danique 2, Moritz 1 en ook korte-kans-Ella pakte haar doelpuntje mee. Van dichtbij mist ze nooit. Doorloopkoningin-Hannah liet zich vandaag niet gek maken. Zelfs niet toen de scheidsrechter haar fraaie doorloopbal afkeurde. Toby gaf goed aan maar zijn heer was alert en nam over (ja, ze was even jongen). Eindstand 16-5. Volgende week is Valto de tegenstander.