Onze voorzitter schreef het al in zijn Belicht van september: “Je kunt anno 2018 bijna niet meer om KVS/Maritiem heen op social media!”

Tegenwoordig is heel veel informatie digitaal beschikbaar, via internet en via sociale media. De tijd dat je alle ins en outs van KVS/Maritiem via het krantje thuis door de bus kreeg ligt al een tijdje achter ons.

Nieuw online team

Sinds een paar maanden is het nieuwe online team hard bezig om het nieuws van én over onze club bij iedereen onder de aandacht te brengen. Wouter zorgt voor de techniek van de website, Peter voor de huisstijl van KVS. Sander, Kelsey, Jan, Mike en Annemieke vullen alle media met nieuwtjes, foto’s en video’s.

Speciale dank gaat uit naar Michel en Ronald. Bedankt voor al jullie werk de afgelopen periode aan de website, op Twitter en op Facebook.

Nieuws gezocht: we want more!

Maar nieuws verzamelen kunnen we natuurlijk niet alleen. En daarnaast willen we graag dat alle teams aan bod komen. Wil jij ons helpen?

Heb jij leuke korfbalfoto’s of filmpjes om te plaatsen? Stuur ze door via mail of stuur KVS/Maritiem een privé bericht op Instagram en Facebook.

Groeten van het online team
nieuws@kvskorfbal.nl

Wouter Spaans (webmaster)
Peter den Heijer (vormgeving)
Sander Peters (redacteur)
Kelsey Fieret (redacteur)
Jan de Roode (redacteur)
Mike Boogaard (redacteur)
Annemieke de Mooij (redacteur)

Social links
Website: http://kvskorfbal.nl
Twitter: https://twitter.com/kvskorfbal
Facebook: https://www.facebook.com/KVSMaritiem/
Instagram: https://www.instagram.com/kvs.korfbal/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC0cI34Q4isoTc89wjV90NKg
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/korfbalvereniging-kvs/
Wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/KVS_(korfbalvereniging)