KVS/Maritiem F1 speelde tegen de koploper Achilles F1. Achilles kwam beter en efficiënter uit de startblokken. Vijf schoten van Achilles verder stonden onze F1-ers al 3-0 achter en mocht de superspeler aan onze kant het veld in. KVS kreeg steeds meer grip op de fysieke tegenstander en liet zich zeker niet uit het veld slaan. Wij maken en krijgen veel meer kansen, maar ze willen er niet in. Kate, Aron, Tim, Joëlle en Jens blijven vol vertrouwen en weten dat er toch wel een keer een kans in zal gaan. Toch duurt het ruim 15 minuten, voordat Aron eindelijk doel treft en de 5-1 weet te maken. Wel lijkt het de ommekeer in de wedstrijd te zijn, aan het einde van het twee part maakt Jens op de valreep de 5-2 en is alles nog mogelijk.

Kate-power

In het 3e part staat de F1 als een huis. Ze vinden elkaar goed, spelen goed en snel over en maken beter gebruik van het feit dat ze een speler meer hebben. Kate wordt uitgespeeld en maakt de 5-3. Een speler van de F1 moet nu het veld uit en het is weer gewoon vier tegen vier. Dat deert onze F1 niks, inmiddels zijn ze gewoon sterker en met vier gooit Kate heel handig de 5-4 in de korf. Een paar minuten lang hing de 5-5 in de lucht, maar als je even niet scoort gebeurt het altijd aan de andere kant. Achilles scoort de 6-4. Aan het begin van het 4e part neemt Achilles het woord fysiek wel heel erg letterlijk. De tegenstander van Tim, terwijl er geen duel om de bal was,  deelt een hele harde beuk uit. Laten we maar zeggen dat het in het heetst van de strijd was, maar sportief kan je het niet noemen. KVS is alleen maar meer gemotiveerd en wederom maakt Kate met een mooi doelpunt de 6-5.

Erop en erover?

Weer staan we op een punt. Kunnen we gelijk komen en er nog overheen gaan. Er volgen nog vijf bloedstollende minuten. Mooi snel overspel zorgt dat Joëlle aan kan leggen. Haar schot kets hard tegen de rand en zo erin. Mooi, nu verder. KVS krijgt nog genoeg kans waarbij een schot van Tim de paal raakt en een schot van Joëlle er net uitdraait. Het blijft dus een gelijkspel, een minuutje langer en de wedstrijd was door ons gewonnen is de overtuiging na afloop. Dus met een goed gevoel naar huis en weer lekker trainen voor de wedstrijd tegen Meervogels F1 volgende week.

Doelpunten: Kate (3x), Aron (1x), Jens (1x), Joëlle (1x)