Vandaag de kampioenswedstrijd tegen Futura F1. In de stand de nummer een tegen de nummer laatst. Al snel bleek het geen spannende wedstrijd te worden. KVS/Maritiem F1 was beduidend beter dan de tegenstander. Heel knap hoe de tegenstander ondanks het grote verlies gewoon door bleef gaan. Super van Futura.

Doorloopjes

Tijdens de wedstrijd werd geprobeerd alleen met een doorloop te scoren. Dit was nog best lastig, dus een hele goede oefening. Ook met deze moeilijke oefening bleef de score verder oplopen. Uiteindelijk wonnen Kate, Jens, Joëlle, Aron en Tim met 26-0 de wedstrijd en had het Nestjuh een kampioensmaaltijd klaar staan. Friet met een kroket, frikandel of kaassouffle en kampioenstaart toe!

Mooie woorden van de voorzitter

Onze voorzitter Peter van der Zwan was speciaal gekomen om de kampioenen de medailles en een heuse grote teambeker te overhandigen. Alle vijf inclusief coaches glommen van oor tot oor. Peter gaf aan dat hij super trots op de F1 was, vooral omdat ze al op het veld kampioen waren geworden en nu weer in de zaal. Grote klasse kanjers!!

Scores: Tim (10x), Joëlle (4x), Aron (4x), Kate (4x), Jens (4x)