Deze competitie lijkt Maassluis F1 de belangrijkste concurrent van KVS/Maritiem F1. Tot vorige week was Maassluis net als onze F1 nog zonder puntverlies. Toen kwamen de kinderen uit Maassluis op bezoek in Scheveningen. Dat werd een spannende wedstrijd, Maassluis kwam veel beter uit de startblokken en stond binnen mum van tijd met 0-3 voor. KVS ging vol in de achtervolging en deed dat heel succesvol. Eerst werd de achterstand goed gemaakt en uiteindelijk werd er zelfs gewonnen met 7-5.

De uitwedstrijd tegen Maassluis

Gisteren stond de returnwedstrijd tegen Maassluis op het programma en stond KVS/Maritiem F1 om 8.30 uur in de ochtend al in te schieten in het regenachtige Maassluis. Voorafgaand aan deze wedstrijd hadden beide teams 4 punten, alleen speelde KVS pas 2 wedstrijden en Maassluis al 3. De start van de wedstrijd leek op een kopie van de week ervoor. Ook nu kwam de F1 op een 3-0 achterstand. Dat betekende weer vol in de achtervolging en wederom leek dat te lukken. Halverwege had KVS/Maritiem F1 de achterstand omgedaan gemaakt en nam het zelfs een voorsprong (3-4). Maassluis had echter nog de nodige veerkracht en 8 minuten voor het einde scoorde Maassluis de 7-5. Maar de F1 zou de F1 niet zijn, vol gas gingen ze er tegen aan en ze scoorden vrij rap de 7-6 en 7-7. Drie zenuwachtige slotminuten volgden, over en weer kansen maar het bleef bij een terecht gelijkspel. Voor onze F1-ers een gunstige uitslag. Nog steeds bovenaan samen met Maassluis maar nog met een wedstrijd te goed. Nog drie wedstrijden te gaan, dus nog steeds op weg naar misschien wel een derde kampioenschap. Zet ‘m op de komende wedstrijden Kate, Joëlle, Aron, Tim en Jens!