KVS/Maritiem F1 speelde een thuiswedstrijd tegen ALO F1. ALO begon beter aan de wedstrijd en pakte een voorsprong. KVS kwam gelijk door een mooi schot van Joëlle. ALO deed het net wat slimmer en pakte weer de voorsprong (1-3). Onze F1-kanjers kwamen weer terug, twee hele snelle aanvallen die super werden afgemaakt door Kate en Aron (3-3). ALO had het nog lang niet opgegeven en kwam weer op een voorsprong (3-5) en was het tijd voor de limonade. Na de rust nam KVS de wedstrijd over, wel hadden we heel veel kansen nodig. Invaller Jens zorgde met een mooie goal voor de 4-5. Hierna was het Tim-tijd. Met twee identieke goals, met een handje, zorgde hij voor de 6-5 voorsprong. Hierna bleven onze kanjers aanvallen en hadden ze ook vaak de afvang. Joëlle, Jens en weer Joëlle zorgden voor een 9-5 eindstand. Na drie wedstrijden staat de F1 nog ongeslagen bovenaan. Volgende week is de return uit bij ALO.