In de Blinkerd was het tijd om revanche te nemen op Refleks F1. Uit werd nipt en onnodig verloren, dat moesten ze toch recht kunnen zetten. Het was nog even spannend of de F1 voltallig zou zijn. Jens was heel de week ziek, maar hij wilde heel graag dus was er gewoon bij. Knap hoor. De F1 ging goed van start en kwam op een 2-0 voorsprong. Daarna stokte het en kwam Refleks F1 een stuk beter in de wedstrijd te zitten (2-2). Aan het einde van het 2e part gooide Jens de belangrijke 3-2 door de korf. Het werd een aantrekkelijke wedstrijd, alleen was de F1 toch steeds de bovenliggende partij. KVS/Maritiem F1 kon aan het einde twee belangrijke punten bijschrijven (8-6). Mooi nieuws ook nog aan het einde van de dag, de koploper had verloren en zo is de F1 nu gedeeld koploper. Dat wordt nog een spannend einde van de competitie.

Scores: Kate (3x), Joëlle (2x), Jens (1x), Aron (1x), Tim (1x)