Dit weekend de topper tussen nummer een KVS/Maritiem F1 en nummer twee HKV/Ons Eibernest F1. Winst voor de eibers zou betekenen dat zij mede aan kop zouden komen. Winst voor KVS was de opdracht, want dan zou de F1 een voorsprong van 4 punten nemen.

Een prachtige start

KVS/Maritiem F1 kwam heel goed uit het startblok. Mooi en snel samenspel en een trefzekere Jens zorgde ervoor dat KVS heel snel op een 3-0 voorsprong kwam. De eibers brachten de superspeler in en daar hadden onze spelers het heel even moeilijk mee. Vrij snel werd het 3-1. Hierna golfde het over en weer en werd het eerst part afgesloten met een 4-3 voorsprong.

Een spannende wedstrijd

Ook in het 2e part bleef het spannend. Eerst kwamen de eibers gelijk, het antwoord gaf KVS direct (5-4), maar toch kwamen we niet los. Het einde van het tweede part kwam bij de stand 6-5.

KVS heer en meester in het 3e en 4e part

Na de ‘lange’ pauze was het KVS F1 wat de klok sloeg. We gooiden sneller over, verdedigden beter en wisten elkaar goed te vinden. Misschien dacht de tegenstander nog dat er iets te halen viel, dat viel dan tegen. Want in twee parten liepen Jens, Aron, Tim, Kate en Joëlle simpel uit naar een 16-9 eindstand.

Wordt de F1 kampioen?

Onze kanjers hebben nog drie wedstrijden te gaan. A.s. zaterdag is Achilles F1 de tegenstander, daarna een doordeweekse thuiswedstrijd op maandagavond tegen Futura F1 en zaterdag 23 maart wordt de competitie afgesloten tegen Meervogels F1. Hou de site in de gaten voor mogelijk kampioenschapsnieuws.

Scores: Jens (6x), Joëlle (4x), Kate (3x), Tim (3x)