Ook dit jaar is ons eigen clubhuis weer het startpunt van de jaarlijkse avond4daagse. Dit jaar is de avondvierdaagse van maandag 20 tot en met donderdag 23 mei 2019.

Maar……. voor het eerst heb je de mogelijkheid om samen met KVS/Maritiem te lopen!

Vriendjes en vriendinnetjes zijn ook welkom

Mocht je een vriendje en/of vriendinnetje hebben die niet op KVS zit, maar ook graag mee wil lopen dan kan dat natuurlijk. En ook de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, oom en tantes zijn van harte welkom. We hopen met een grote groep enthousiaste vissen te gaan wandelen.

Start

De eerste wandelavond is op maandag 20 mei. We verzamelen om 17.45 uur bij ons clubhuis en om 18.00 uur beginnen we aan de wandeltocht van 5 kilometer. Dinsdag 21 en woensdag 22 mei doen we hetzelfde. De laatste avond, donderdag 23 mei, willen we natuurlijk aan iedereen laten zien wie we zijn. Die avond lopen we dan ook in ons KVS-tenue.

Loop je ook mee?

Aanmelden kan door, uiterlijk 30 april a.s., een e-mail te sturen naar claudiaderoode@gmail.com. Vermeld je naam en als je de avondvierdaagse al eerder hebt gelopen dan willen we graag weten voor de hoeveelste keer je de avondvierdaagse gaat lopen.

Kosten

De kosten bedragen €4,50 per deelnemer. Dit bedrag kun je overmaken naar NL89INGB0006467251 t.n.v. C. de Roode-Korving o.v.v. avond4daagse 2019, je naam en team. Ook is het mogelijk om contant te betalen, geef dan een envelopje aan Claudia de Roode of Siska van der Veen (wil je meelopen maar hoef je geen medaille dan kost dat €3,00).

Via facebook,  Instagram en de website zullen we je op de hoogte houden van verzameltijd, -plaats en verder alles wat je moet weten voor een paar geslaagde avonden.

Vragen

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Siska van der Veen (06 25 50 15 59) of Claudia de Roode (06 270 666 25).