Afgelopen jaar heeft de selectie van KVS 1 en 2 (op 2 dames na) het fel begeerde spelregelbewijs behaald. Helaas zijn er nog best wel wat spelers van de overige teams die niet de moeite hebben genomen om hier een paar uurtjes aan te besteden. Graag wil ik nogmaals onder de aandacht brengen om het spelregelbewijs te halen. Voordat dit seizoen voorbij is, moet iedereen tot en met de A het bewijs echt in zijn of haar bezit hebben.

Om het nieuwe jaar goed en fris te beginnen hebben de A junioren deze week hun activatie code per email ontvangen op het emailadres zoals geregistreerd in de KVS ledenadministratie. Het kan dus zijn dat de bewuste mail bij 1 van je ouders is binnengekomen. Uiteraard hoop ik dat iedereen er spoedig mee aan de slag gaat. Het halen van je bewijs kan je zeker helpen bij het fluiten van de wedstrijden en tot meer begrip leiden bij beslissingen van scheidsrechters.

Mocht je de gegevens niet hebben ontvangen, of ben je ze kwijt en wil je ze nogmaals ontvangen, laat het me weten!

Ik vertrouw er op dat de junioren in mum van tijd het bewijs bezitten en dat ze de regels beheersen.

Diana Boogaard, coördinator scheidsrechters

mickdaan@hotmail.com, 06-12366618