KVS/Maritiem F1 heeft een succesvolle week achter de rug. Tijdens het VEO toernooi werden achtereenvolgens TOP (S) F1, Die Haghe F1, Avanti F1, Velocitas F1 en VEO F1 verslagen en ging de beker aan het einde van de dag mee naar huis.

Competitie

Gisteren was het gewoon weer tijd voor de competitie. KVS/Maritiem F1 staat ook daar bovenaan maar wordt op twee punten gevolgd door Maassluis F1. Gewoon blijven winnen en dan kunnen wellicht weer de medailles om worden gehangen. Vandaag kwam een oude bekende langs: HKV/Ons Eibernest F1. Om 9.00 uur klonk het fluitsignaal en ging de wedstrijd van start. Al snel bleken onze kanjers echt veel sterker. We kregen heel veel kansen, maar het duurde even voordat ze er in gingen. Maar de einduitslag van 19-5 spreekt boekdelen.

Aanstaande donderdag staat de returnwedstrijd tegen HKV/Ons Eibernest F1 op het programma. Op 15 juni de afsluiter tegen RWA F1.

Doelpunten: Joëlle (5x), Tim (5x), Jens (5x), Aron (3x), Kate (1x)