Woensdag 10 april was het schoolkorfbaltoernooi. Het grootste dat KVS tot nog toe heeft georganiseerd.

Er waren 43 teams van 7 Scheveningse scholen. Het was een heerlijke en zonnige woensdagmiddag waarin iedereen lekker heeft kunnen korfballen.

Bedankt!

Bij deze willen we iedereen bedanken die heeft meegeholpen om deze middag tot een succes te maken.

De velduitleggers van de woensdagochtend ploeg zijn onvervangbaar, zeker als ze voor de wedstrijdleiding een windvrije hoek creëren. De eerder genoemde wedstrijdleiding zorgde ervoor dat alle wedstrijden op tijd startten en eindigden. De EHBO plakte pleisters en het barpersoneel zorgde voor hapjes en drankjes.

Na de prijsuitreiking die door onze voorzitter Peter van de Zwan werd gedaan was er een heerlijke pastamaaltijd in het Hokje met maar liefst 40 vrijwilligers.

Nogmaals dank voor ieders inzet en hopelijk zijn jullie er volgend jaar weer bij.

Nel en Annenel