Grote Club Actie

Michel Heemskerk Laatste Nieuws

Grote Club Actie gaat weer van start !

Start: zaterdag 16 september!
Voor het vierde jaar op rij doet KVS weer mee met de Grote Clubactie. Na het succes van de afgelopen jaren, elke jaar lag de opbrengst rond de € 2000,- euro, willen we dat dit jaar natuurlijk evenaren of zelfs verbeteren.
Doel 2017: Eind oktober wordt het dak van de kantine vervangen en weer waterdicht gemaakt; ook worden de raamkozijnen vervangen. Een deel van het benodigde geld zijn door subsidies en fondsen bijeen gebracht. Het andere deel is voor KVS. Met de opbrengst van de grote clubactie 2017 willen we hieraan een flinke steen bijdragen!!!!

Eerdere doelen:
2014: vernieuwing korfbalmateriaal
2015: korfbal clinics voor de jeugd
2016: 1e deel voor de dakvervanging

Hoe gaat de verkoop in z’n werk?
De verkoop van loten (eenmalige machtigingen van € 3,- per stuk) gebeurt door de jeugdleden van de welpen t/m B. De beste verkopers krijgen een prijs; daarover later meer. Loten krijg je op zaterdag of tijdens de training van de coördinator van jouw team en kun je verkopen aan je ouders, ooms, tantes, opa, oma, buren enz enz. Als je klaar bent met verkopen, lever je het boekje weer in bij jouw coördinator (voor de herfstvakantie!).
!!!! 80% van elk verkocht lot is voor KVS!!!

De trekking van de Grote Clubactie Prijzen (maar liefst 600!!) is op 13 december !!!

Prijzen lotenverkopers:
1. Lotenverkopers die 20 loten of meer hebben verkocht, ontvangen een cadeaubon t.w.v. €10,- welke ingeleverd kan worden op sportboxx.com
2. Maar…. KVS organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd. De beste verkopers krijgen leuke (KVS) prijzen! En ook dit jaar is er weer een prijs voor het best verkopende KVS-team. Daarover later meer!

Doe mee en steun KVS!
Sander v Houten