Zaterdag 14 september a.s. gaat de ‘Grote Clubactie 2019’ van start. Ook dit jaar hebben we jullie hulp hard nodig!

Voor het zesde jaar op rij doet KVS weer mee met de Grote Clubactie, net als 6000 andere clubs. Na het succes van de afgelopen jaren en vorig jaar een recordopbrengst van maar liefst € 2.630,00, willen we dat dit jaar natuurlijk evenaren of zelfs verbeteren. En dat het geld goed besteed wordt, kun je zien aan ons gloednieuwe dak dat mede met de opbrengst van de grote clubactie van 2016 en 2017 gefinancierd werd en de leuke activiteiten voor de jeugd aan het eind van het vorig seizoen en de komende tijd.

Doel 2019: Korfbalmaterialen en jeugdactiviteiten

Eerdere doelen:
2014: vernieuwing korfbalmateriaal
2015: korfbal clinics voor de jeugd
2016: 1e deel voor de dakvervanging
2017: 2e deel voor de dakvervanging
2018: jeugdactiviteiten (niet alleen korfbal)

Hoe gaat de verkoop in z’n werk?

De verkoop van loten (eenmalige machtigingen van € 3,- per stuk) gebeurt door de jeugdleden van de welpen t/m C. De beste verkopers krijgen een prijs; daarover hieronder meer. Loten krijg je op zaterdag of tijdens de training van de coördinator van jouw team en kun je verkopen aan je ouders, ooms, tantes, opa, oma, buren enz enz. Als je klaar bent met verkopen, lever je het boekje weer in bij jouw coördinator.

De uiterste inleverdatum van de verkoopboekjes is zaterdag 19 oktober a.s. Inleveren bij jouw coördinator (voor de herfstvakantie).

!!!! 80% van elk verkocht lot is voor KVS !!!

Prijzen voor de lotenverkopers

1. 20-loten actie. Kinderen die 20 loten of meer hebben verkocht, ontvangen een voucher. Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit en het 2de artikel gratis op www.masita.com.
  2. Maar…. KVS organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd. De beste verkopers krijgen leuke (KVS) prijzen! En ook dit jaar is er weer een prijs voor het best verkopende KVS-team, deze wint een korfbaltraining van Antoine Boogaard, speler van KVS/Maritiem 1 !

De trekking van de Grote Clubactie Prijzen (maar liefst 600) is op woensdag 11 december.

Doe mee en steun KVS!

Alvast hartelijk bedankt voor jullie medewerking.
Sander van Houten