Op zaterdag 13 april wordt het Toernooi voor de Toekomst georganiseerd voor alle C tot en met F teams. Dat betekent dat er 56 teams deel gaan nemen. Ieder team speelt 3 wedstrijden. De volgende verenigingen komen: Meervogels, Pernix, Olympia (S), VEO, HKV/Ons Eibernest, ONDO, OVVO/de Kroon en Achilles.

Het is een hele organisatie en we hebben dan ook de gehele vereniging nodig om dit voor elkaar te krijgen. Veel ouders en spelers hebben hun medewerking al toegezegd.

Wedstrijdtafel

Isabelle Orru, Dyanne Verbaan-Koeman,  Annemieke de Mooij

EHBO

Moeder Desiree Peters, Pasqualle Peters, Annenel Orru, Marianne Thien

Barbezetting

• 7.00-9.00 uur: Jan de Roode, Claudia de Roode, Ramon Brouwer, Johan van der Harst
  • 9.00-11.00 uur: Marielle Brouwer, Anneke de Zwart, Rene Roeleveld, Denise Roeleveld, Astrid de Jager
  • 11.00-13.00 uur: Annette Gulker,  Ingrid Alblas, Wiebe van der Haar, Anneke van Nieuwenhuizen, Petra van der Haar
  • 13.00-15.00 uur: Nico Orru, Ronald Parmentier, Corine Parmentier, Brigitte Mooij, Sandy Gielbert

Scheidsrechters

Diana Boogaard, Peter den Heijer, Sander van Houten, Carlo van der Haar, Richard Kluitmans, Tim Semp, Laura van der Zijden, Kevin Ruhulesin (vanaf 10.00 uur),  Thijs Krumeich,  Tommy de Bruijn, Koen de Roode, Niek Janssen, Desiree Peters, Kevin Roeleveld, Emma Kulk, Martin Knoester (tot 11.30 uur), Corne Pronk, Indy Peters, Jorg Korving, Bart Parmentier, Jesse van der Toorn, Daimy Pronk, Norah Luhulima, Elian Boogaard.

Wil je ook helpen?

Geef je snel op bij Jan de Roode (06 14619829) of Annenel Orru (06 10078268).

Alle toernooien op een rijtje

Wil je meer informatie over de verschillende toernooien?
Kijk dan even op de toernooipagina!