Ben jij iemand die gestopt is met korfbal omdat je het niet meer kon combineren met werk, kinderen, blessures of iets anders? En zou je het leuk vinden om toch af en toe een balletje te gooien zonder wekelijkse verplichtingen? Dan is dit je kans!

Speciaal voor deze doelgroep gaat de KNKV in de regio van start met een aangepaste korfbalvorm: KorfbalPlus 35, een 2×4 korfbalvorm! Samen met de verenigingen Groen Geel, ONDO en Antilopenorganiseren ze deze korfbalvorm op:

Vrijdagavond 25 mei 2018 (Groen Geel te Wormer)
Vrijdagavond 25 mei (ONDO te s Gravenzande)
Vrijdagavond 29 juni 2018 (Antilopen te Leusden)

Op deze avonden spelen ze korte wedstrijdjes van 15 minuten in toernooiopzet. Er wordt gespeeld in één vak van 20×20, met één korf in het midden. 4 tegen 4, en met onbeperkt doorwisselen. De toernooien zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur. En na afloop uiteraard een gezellige “derde” helft. Het ideale minimumaantal deelnemers per team is zes. Maar is niet verplicht. De minimumleeftijd is 30 jaar, maximumleeftijd is 60 jaar. Elk team dat deelneemt zorgt voor 1 scheidsrechter. Deelname is kosteloos.

Wil je deelnemen? Leuk! Meld je dan snel aan bij Marieke Knoester: 06-29229986 of knoestermarieke@gmail.com (Graag vóór 5 mei en vóór 9 juni)

Bij genoeg enthousiasme gaan we ook een toernooi bij KVS organiseren!

Marieke Knoester