Komende zaterdag speelt KVS A1 haar kampioenswedstrijd tegen Fortuna A2. Een hele goede tegenstander want dit team staat tweede op de ranglijst. Daarnaast leed ons eerste juniorenteam maar 1 keer verlies deze competitie en dat was tegen Fortuna (20-19).

Alle hens aan dek dus. Als KVS A1 met 2 punten verschil wint dan is het zeker van het kampioenschap!

Voor promotie naar de Hoofdklasse is een gelijkspel al voldoende. Fortuna A2 mag namelijk niet promoveren omdat Fortuna A1 al hoofdklasse speelt. En de nummer 3 kan ze dan niet meer inhalen!

Bij verlies van KVS hebben beide ploegen evenveel wedstrijdpunten maar
gaat Fortuna aan kop door een beter onderling resultaat. Na deze wedstrijd zijn er door beide ploegen nog 2 wedstrijden te spelen.

Kom aanmoedigen!

Kom dus allemaal aanmoedigen. De spelers van KVS kunnen supporters heel goed gebruiken dit weekend. De wedstrijd in de Blinkerd begint om 17.05 uur. Direct na deze wedstrijd speelt het eerste tegen Achilles.

Kom en schreeuw Celeste, Indy, Fleur, Emma, Jesse, Ivan, Christiaan en Madjid naar de winst. Ze hebben er zin in!