KVS C3 zit in een flow en is niet meer in te halen!

Michel Heemskerk Laatste Nieuws

Door: Annemieke de Mooij

KVS C3 zit in een ware flow. Sinds ze de laatste zaalwedstrijd wonnen met maar liefst 20-6, gaat het uitermate soepel. Op het veld zijn ze heer en meester in poule 92. Eerste slachtoffer was Avanti/Flexcom C5.  Zij trokken aan het kortste eind in de wedstrijd in Pijnacker. KVS C3 won met gemak (2-7).Daarna kwam Excelsior (D) C2 op bezoek.  En weer ging de winst makkelijk naar KVS C3 (7-2). Twee overwinningen, lekker!

Ondertussen had Fortuna/Delta Logistiek C5 ook 4 punten vergaard tegen dezelfde tegenstanders. Samen aan kop dus. Spannend! Daarom zagen we de zaterdag erna wat gespannen koppies her en der voor de eerste onderlinge wedstrijd. In Delft bleek echter dat er weinig reden was voor stress. De tegenstand was veel minder dan verwacht. Een hele mooie, ruime winst was het resultaat (2-13).

Als je in een flow zit wil je dat natuurlijk vasthouden. Maar door de meivakantie was de return pas 3 weken later. Gelukkig zagen de trainers en het team wel in dat de boel scherp moest worden gehouden. Sommige spelers kwamen in de vakantie naar het veld om lekker te schieten.  En met de volledige groep werd de woensdag vooraf aan de wedstrijd goed getraind.

Zaterdag dan eindelijk de 2e wedstrijd tegen Fortuna/Delta Logistiek C5. Belangrijk, want er lag een gedeeld kampioenschap in het verschiet.  En inderdaad, trainer Carlo kreeg een mooi verjaardagscadeau van zijn team. Fortuna werd met 15-3 verslagen.

Hiermee is KVS C3 niet meer in te halen door de concurrentie! Als Fortuna twee keer wint en KVS verliest 2 x dan kunnen ze nog op een gelijk puntenaantal komen, maar gezien het onderling resultaat, een doelsaldo van +33 (Fortuna -15) en de huidige vorm van onze C3, geef ik ze weinig kans.

Volgende wedstrijd is thuis op 26 mei. Tegenstander is Avanti/Flexcom C5. De taart kan worden besteld. 😀

Stand  Competitie C-jeugd BK-vj-C-092

KVS/Maritiem C3 (4 – 8)

Fortuna/Delta Logistiek C5 (4 – 4)