KVS F4 speelde zaterdag een kampioenswedstrijd. Ze hadden tot nog toe alles gewonnen. Nu moesten ze tegen ALO F1. Alle zes de kids waren voor de wedstrijd al druk bezig met wel of geen kampioen worden. Wat te doen met de taart als we niet winnen, was de meest gestelde vraag!
Aan de lijn was het druk, alle kinderen hadden veel aanhang meegenomen.
In de wedstrijd kwamen ze al snel op voorsprong. Deze wisten ze de hele wedstrijd vol te houden. Telkens 2 en dan weer 3 punten verschil, waardoor de superspeler van ALO er elke keer in en uit moest. Dat is altijd even lastig schakelen, zeker als er bij de tegenstander een tweeling meedoet! Maar KVS F4 wist zich fantastisch staande te houden en met een 12-8 overwinning werd er afgefloten! De schoten wisten ze ook te winnen. Wat een blije kinderen en wat een groot applaus kregen ze!

Snel een teamfoto want Jara en Quinty moesten zelf gaan spelen.
In de kantine een toespraak, een welverdiende taart en een mooie medaille! Achterop de medaille was de ‘p’ vergeten, dus de kinderen noemen zich nu kamioen, ook goed!!
Sijf, Julian, Lizzy, Lobke, Isa en Isa wat een toppers zijn jullie. Wij, de vaste aanhang van KVS F4, hebben van jullie genoten dit korfbal jaar!!