ZET HET IN JE AGENDA
29 juni 2019

Let op de datum is gewijzigd!!!!!

Wat staat er allemaal op het programma?

Familietoernooi

Tijdens de familiedag worden er onderling wedstrijden tegen elkaar gespeeld. De inschrijving voor een team is vrij. De teams kunnen bijvoorbeeld bestaan uit ouders van een team, familieleden, vriendengroep, collega’s etc.

Er zijn wel een paar regels verbonden aan de samenstelling van het team:
– Bij een team mogen niet meer dan twee nu nog spelende leden uit een selectie, van welke vereniging dan ook, tegelijk in het veld staan.
– Minimumleeftijd voor meedoen is 16 jaar.

Als dit onverhoopt voor de opgave van een team problemen oplevert, is het natuurlijk altijd mogelijk om dit met ons te bespreken.

Opgeven voor het familietoernooi kan bij Jeroen van Dijk (06-24667300) of Ellen Jol (06-28073874)

Welpentraining

Voor de allerkleinsten zijn er leuke spelletjes.

1-tegen-1 toernooi

De jeugd uit de A en B en eventueel senioren die niet met het familietoernooi mee doen, gaan bepalen wie van hen het beste is in de 1-tegen-1.

Bosspel

Voor C en de pupillen wordt er een leuk spel in het bos georganiseerd. Meer informatie hierover volgt.

Hou de toernooienpagina in de gaten!!

Ciska, Youri, Marcel, Jeroen, Ellen