Onze A1 heeft vandaag de Haagse Korfbaldagen gewonnen met 18-17 na een bloedstollende eindfase. Het was uiteindelijk Jesse die in de laatste minuut de winnende scoorde.

Na 10 minuten in de tweede helft stonden onze A1-ers met 16-9 voor en leek de wedstrijd gespeeld. Wonderbaarlijk kwam Meervogels terug tot 16-16. Christiaan bracht KVS/Maritiem op voorsprong, maar wederom kwam Meervogels op gelijke hoogte. Het laatste woord was voor Jesse en die bepaalde de eindstand op 18-17.

Scores: Christiaan (6x), Madjid (4x), Ivan (3x), Fleur (3x), Celeste (1x), Jesse (1x)

De wedstrijd was ook live te volgen via een livestream op haagsekorfbaldagen.nl.

Geniet nog even na van de doelpunten, de spanning, de vreugde, de prijsuitreiking en het interview met Jesse via Youtube.