2018 Teamfoto KVS D1

Afgelopen zaterdag boekte de D1 alweer de vijfde overwinning op rij en zijn daarmee ongeslagen kampioen.

Trainersduo

Er wordt 2x per week goed getraind onder de leiding van de enthousiaste trainers Robin (kampioenenmaker?) en Ron. Goede techniek aanleren en goed samen spelen zijn zo’n beetje de speerpunten van dit trainersduo. Maar dat een overwinning niet zo maar tot stand komt, bleek maar weer eens afgelopen zaterdag.

Spannend

Uit bij VEO werd het verschil pas in de loop van de 2e helft gemaakt. In een gelijk opgaande strijd in de 1e helft werd er door beide teams maar 4x gescoord, waar in voorgaande wedstrijden de teller bij rust voor KVS al vaak op het dubbele stond. Was het spanning voor een mogelijk kampioenschap? In ieder geval speelde VEO ook een stuk beter dan in de thuiswedstrijd en gaf heel goed partij.

Na aanwijzingen van Ron gaf de D1 in de 2e helft gas bij en kon VEO nog maar moeilijk volgen. Met diverse mooi aanvallen werd het gat geslagen. Eindstand 9-14.

Feestje

Juichen en ff vieren, want het echte feestje werd een weekje uitgesteld, want het is veel leuker om het feestje bij een thuiswedstrijd te vieren met alle spelers en coaches.

Kom dus deze toppers aan het werk zien en feest mee, zaterdag 13 oktober is het KVS/Maritiem D1 – HKV/Ons Eibernest D1, aanvang 11:00 uur.