Afgelopen zaterdag was alweer de laatste speelronde van de najaarscompetitie. Een competitie die voor KVS F1 tot zaterdag meer dan goed is verlopen. De eerste 5 wedstrijden werden allemaal in winst omgezet. De eerste wedstrijden wat spannender, de latere wedstrijden met steeds groter verschil. Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Refleks F1 op het programma.

Eerste wedstrijd tegen Refleks

De uitwedstrijd tegen Refleks F1 was een spannende. KVS F1 kwam met 3-0 achter en wist daarna de achtervolging in te zetten en uiteindelijk te winnen met 6-7. Een zwaarbevochten overwinning. We waren gewaarschuwd en wisten dat we het niet te makkelijk moesten nemen.

De thuiswedstrijd

Ook al waren we gewaarschuwd, toch kwamen we snel 0-1 achter. Gelukkig had Kate het vandaag op haar heupen en stond ze meerdere keren aan het einde van de aanval. Eerst maakte ze de 1-1, Refleks antwoordde met de 1-2. Killer Kate legde ze er daarna achter elkaar in (2-2, 3-2 en 4-2). Hierna kwam Refleks er niet meer aan te pas en volgden er nog heel veel mooie aanvallen van Aron, Jens, Tim, Joëlle en Kate. De wedstrijd eindigde bij 9-2. Supervissen  van de F1 gefeliciteerd!! Wij zijn trots op jullie, 12 punten uit 6 wedstrijden met heel mooi spel. Er wordt snel gespeeld, goed overgegooid en iedereen is gevaarlijk in het team. Trainers Siska, René, Niek en Koen hebben ze veel geleerd in een korte periode.

Feestvieren

Na de wedstrijd volgde een welverdiend feestje met een toespraak van Richard Grotendorst, medailles, taart en een supermooi inschietpolo met naam op de rug. Het ‘we are the champions’ van Queen werd door deze jonge garde nog niet helemaal herkend, maar dat gaat vast nog wel komen. Daarna ging iedereen uit het team met elkaar én de grote kampioensbeker op de foto. Een super dag voor deze visjes.