Korfbalvereniging KVS zoekt nieuwe leden voor het komende seizoen. Na de zomervakantie start de sportvereniging in het Westbroekpark met een nieuwe competitie en dus ook met nieuwe teams. De voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. Alle kinderen vanaf 6 jaar die zich vóór 1 juni 2019 aanmelden zijn zeker van een plekje in een team.

Vanaf 6 jaar competitie

Korfbal is een unieke sport want jongens en meisjes spelen samen in een team. Er zijn twee competities. Het seizoen begint buiten op het veld (Cremerweg 2) en in de winter speelt KVS binnen in sporthal de Blinkerd. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hieraan meedoen. Jongere kinderen vanaf 4 jaar spelen nog geen wedstrijden. Zij kunnen elke zaterdagochtend oefenen, spelen en ravotten bij de Welpen, de kleutergroep van KVS.

Meld je aan voor 1 juni

Kom je ook? Meld je dan snel aan. Want wanneer je je inschrijft voor 1 juni ben je zeker van een plekje in een team in het nieuwe seizoen! Weet je het nog niet zeker en wil je eerst testen of je korfbal een leuke sport vindt? Kom dan een balletje gooien en doe mee met een gratis proeftraining op vrijdagmiddag (10, 17 en 24 mei). Voor informatie over aanmelden en proeftrainingen kun je terecht bij liesbethdegroot@gmail.com. Of kijk hier.