2018 was een bijzonder succesvol jaar voor de Vrienden van KVS want in december werd de mijlpijl van 50 Vrienden gepasseerd!

Met name in december, want toen mochten we maar liefst 4 nieuwe Vrienden verwelkomen:

• Ronald Parmentier
  • Nienke Rahman (en Vriendinnen)
  • Roel van der Kooij
  • Sandra Buytelaar

En zo staat de teller inmiddels op 52 Vrienden ! want ook Raats Afbouw en Montage meldde zich aan. Dit is misschien een beetje een vreemde eend maar de sponsor commissie is in onderhandeling voor een passend sponsorpakket voor komend jaar. De firma Raats wilde gewoon zo snel mogelijk iets voor de vereniging betekenen en is dus tijdelijk Vriend van KVS geworden, geweldig !

Word ook Vriend

De Vrienden voor KVS, hoe word je lid? In principe kunnen alle leden en niet-spelende leden lid worden van de Vrienden van KVS. Daarnaast zijn ook ouders en grootouders met spelende kinderen van harte welkom en mocht je een buurman hebben die ‘iets’ voor KVS wilt doen, dan accepteren we die uiteraard ook. Zeg vooral niet je lidmaatschap van KVS op om vervolgens lid te worden van de Vrienden van KVS want daar schiet KVS helemaal niets mee op. Dit komt omdat diverse subsidies gebaseerd zijn op het aantal leden, het zou zelfs kunnen dat we er per saldo op achteruit gaan en dat is niet de bedoeling natuurlijk.

Een lidmaatschap is overigens op naam, net zoals je lid bent van KVS. Bedrijven en Zakelijke sponsoring (zoals borden, banners en shirtsponsors enz.) dat loopt allemaal via de Sponsorcommissie die momenteel hard aan de weg timmert met het werven van nieuwe sponsoren.

Alle inkomsten zijn een extra financiële ondersteuning om van KVS een nog betere, mooiere, leukere vereniging te maken! Zoals is bijvoorbeeld recentelijk het nieuwe lichtplan in het clubhuis tot stand gekomen mede dankzij een bijdrage van de Vrienden van KVS.

Voordelen

Word je lid van de Vrienden van KVS dan geven we daar uiteraard ook iets leuks voor terug! Een kleine greep uit alle voordelen:

• Alle nieuwe leden krijgen een uniek welkomstgeschenk (de nieuwe aanmeldingen krijgen die zo snel mogelijk).
  • Alle Vrienden hebben toegang tot het speciale VriendenVak in Blinkerd tijdens KVS 1 en 2.
  • Je krijgt een vermelding op het prachtige nieuwe Vriendenbord die recentelijk in Clubhuis hangt (met dank aan Peter den Heyer (ontwerp) en Richard de Vries (belettering). Je mag overigens best je familie vermelden op het bord maar een lidmaatschap blijft op naam.
  • Een jaarlijkse uitnodiging voor de jaarlijkse Vriendenborrel (let op 19 januari).
  • En je maakt kans op de jaarlijkse Vriendenprijs die we verloten onder de Vrienden.

Fiscaal

Overigens als je van je lidmaatschap een periodieke gift maakt dan is je bijdrage ook nog is fiscaal aftrekbaar want KVS is een geregistreerd ANBI (~dit ongeacht de fiscale drempel).

Bubbels en bitterballenwedstrijd

Op 19 januari organiseren we voor alle Vrienden en Sponsoren weer de jaarlijkse Bubbels en Bitterballen wedstrijd tijdens KVS/Maritiem 1 – Sporting Delta 1 (19:15u), daar kun je bij zijn door je nu op te geven als nieuwe Vriend van KVS of als nieuwe Sponsor ! (klik op Sponsor voor meer informatie).

Vragen?

Vragen ? Mail naar Vrienden@kvskorfbal.nl