Deze week heeft Naomi Grootscholten besloten de overstap te maken naar KVS/Maritiem. Naomi is 22 jaar en speelt vanaf de welpen bij Valto. De laatste vijf jaar speelde zij in het eerste team. Naomi heeft een eigen bedrijf en werkt als weddingplanner.

Over haar keuze voor KVS geeft Naomi het volgende aan:
“Ik ben een fanatieke speelster en houd van uitdagingen! KVS is op mijn pad gekomen en ik heb er onwijs veel zin in om bij te dragen aan de successen van de vereniging. Ik verwacht dat ik daar mooie stappen zal zetten en zal groeien als speelster. Het is, volgens mij, een heel gezellige en ambitieuze vereniging en ik kijk er naar uit om dat te gaan ervaren!”

De topsportcommissie en het bestuur van KVS zijn erg blij met de komst van Naomi en wensen haar veel succes en plezier.

Foto: Studio Lien