Komende zaterdag barst het korfbalseizoen weer los! De trainingen zijn inmiddels alweer een week begonnen.

Was je nog op vakantie kijk voor de trainingsdagen en -tijden op http://kvskorfbal.nl/trainingstijden/.

Zaterdag 31 augustus hebben KVS C1, C2, D1, D2 en D4 een toernooi gehad. Met maar liefst 21 afbellers!! hebben deze teams toch nog kunnen spelen!! Hartelijk dank voor alle invallers die bereid waren om in een ander team in te vallen of dubbel te spelen!

Wij hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad en zin heeft om weer te gaan starten met de competitie op zaterdag 7 september 2019.

Speciaal voor alle nieuwe ouders (en als opfrisser voor de andere ouders) hebben we hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet die belangrijk zijn voor een goed verloop van komend seizoen.

Wedstrijden

Op de website van KVS wordt voor de CD-teams alle informatie over wedstrijden (verzameltijd, starttijd, locatie, opstelling, rijbeurt etc.) gepubliceerd op http://kvskorfbal.nl/jeugdteams-C&D.

Vanaf 30 augustus staat al deze informatie op de website. Op dit gedeelte kan worden doorgeklikt naar de teampagina’s (worden ook komende week bijgewerkt). Alle teams hebben een eigen teampagina en daarop is het hele programma en alle uitslagen per team in te zien. Op de teampagina vind je ook een link naar alle trainingstijden.

Bij uitwedstrijden verzamelen we bij het ‘’t Hokje’ (clubhuis) in het veldseizoen en bij sporthal de Blinkerd in het zaalseizoen.

Afmelden voor (oefen)wedstrijden

Korfbal is een teamsport, waar de wedstrijden bij horen. Afzeggen daarvoor is dus niet de bedoeling, tenzij het echt niet anders kan. Als uw kind echt! niet kan spelen moet u altijd afbellen, zodat we invallers kunnen regelen. Ook voor toernooien of oefenwedstrijden.

Afmelden doet u bij Ingrid van Houten. Per telefoon/ app op 06 28227796 of via de mail kvswedstrijdsecretariaatcd@gmail.com.

Weet u vooraf dat uw kind een zaterdag niet kan spelen, bel dan zo vroeg mogelijk af, maar in ieder geval voor donderdagavond 20.00 uur. Alleen in geval van ziekte kan dat ook later.

Invallen/ reserve staan bij een ander team

Indien er afbellers zijn, gaan we op zoek naar invallers uit een ander team. Ook zijn er soms kinderen nodig die reserve moeten staan. De trainers beslissen of uw kind ook speelminuten krijgt. Kijk dus ook bij de andere teams of uw kind hier staat opgesteld. Ook voor een inval/reservebeurt geldt: afbellen als het niet kan. Graag uw medewerking als uw kind opgesteld staat voor een extra wedstrijd.

Indien uw kind bij een ander team reserve staat of moet invallen krijgt u ook altijd een mail hierover. Krijgt u deze mail niet neem dan contact op met Ingrid van Houten.

Rijbeurt voor het team

Op de website bij ‘Rijdienst’, http://kvskorfbal.nl/rijdienst/ kunt u ook zien wanneer u een rijbeurt heeft voor het team van uw kind. Het is de bedoeling dat de te vervoeren kinderen en trainers over de rij-auto’s verdeeld worden (neem op zo’n rijbeurt dus niet teveel eigen familieleden mee). Het is niet mogelijk om voor een rijbeurt af te bellen. U kunt uiteraard wel met een andere ouder uit het team van uw kind ruilen.

Afmelden voor trainingen

Kan uw kind een keer niet trainen, dan belt u af bij de trainers. Trainingen gaan (zonder tegenbericht van de trainers) altijd door, ook bij wat minder weer.

Groepsapp per team

Veel ouders en trainers maken per team een groepsapp aan, waarin informatie met elkaar kan worden uitgewisseld.

Overige informatie op de website

Behalve de wedstrijden van uw kind staan op de website ook andere zaken die voor u/uw kind van belang kunnen zijn. Denk hierbij aan activiteiten voor de kinderen.

Maar ook ontwikkelingen binnen de vereniging en het draaien van een bardienst door de ouders (schrijf je in!). Kijk hier dus regelmatig op, een paar keer per week. Daarnaast is KVS te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.

Mocht je toch nog vragen hebben over het reilen en zeilen op KVS, bel, app of mail gerust!

Groetjes van Ingrid en Alie