Het lijkt nog ver weg, maar noteer alvast de volgende data in je agenda: zaterdag 17 november staan oefenwedstrijden in de zaal gepland. Een aantal teams speelt thuis in de Blinkerd en voor een aantal teams hebben we oefenwedstrijden bij andere verenigingen geregeld. Vanaf zaterdag 24 november start de zaalcompetitie.

Zijn jullie erbij op het Oktoberfest van KVS op 13 oktober? Eerst samen naar KVS 1 kijken en daarna gezellig een hapje eten.

Afgelopen zaterdag was het heerlijk korfbalweer en al onze E en F teams stonden weer in het veld.

KVS E1 won met ruime cijfers van ALO E2. Concurrent Die Haghe E1 heeft verloren, dus jullie staan nu op de eerste plek! Veel succes de komende twee weken.

KVS E2 wint in laatste minuut van Refleks, een verslag van de trainers:
De E2 mocht deze prachtige zaterdagmorgen weer aantreden tegen dezelfde tegenstander als vorige week waar thuis met 13-4 van was gewonnen. Dus dat gaf een hoop vertrouwen zou je zeggen.
Helaas begon de wedstrijd een beetje rommelig en was de E2 nog niet helemaal wakker. Hierdoor stonden we ineens met 3-0 achter. Gelukkig waren we snel weer bij de les en hierdoor ging het verdere verloop van de wedstrijd gelijk op qua score. KVS was wel beter maar hij wilde er gewoon niet in leek het wel. Elke keer stonden we met twee punten verschil achter maar uiteindelijk werd door het harde werken toch nog de zeer verdiende zege in de laatste minuten binnengesleept. Het werd een 7-6 overwinning. Top!!!

KVS E3 won met mooie cijfers van DES E1. Mede koploper Avanti heeft verloren, dus het worden twee spannende speelrondes. Jullie kunnen kampioen worden!

KVS E4 wist vorige week nog met 8-10 te winnen van VEO E2. Deze week lukte dat niet: 3-5 verloren.

KVS E5 verloor met 1-2 van VEO E3. Sem bedankt voor het invallen!

KVS F1 is in de race voor het kampioenschap. Als jullie volgende week winnen, dan kunnen de taart en de medailles worden besteld. Zet ‘m op! Emma bedankt voor het reserve staan afgelopen zaterdag!

KVS F2 heeft weer hard gestreden, maar wist ook deze week niet te winnen. ONDO E3 was te sterk met 2-9.

KVS F3 heeft weer een punt binnengesleept. Net als vorige week eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Ouders F3 let op: de wedstrijd van 20 oktober is, ivm veel afmeldingen door de herfstvakantie, verzet naar woensdag 17 oktober. Voor tijden, zie de website.

KVS F4, verslag van de trainers:
De wedstrijd van F4 tegen GKV F1 begon lastig. Ze kwamen 0-7 achter te staan. Na de rust ging KVS scoren, en hoe!! 7 doelpunten achter elkaar! Helaas ging GKV in het laatste kwart van de wedstrijd weer scoren en eindigde de wedstrijd in 7-11. De kanjers van F4 hebben weer supergoed hun best gedaan. Fleur en Thom bedankt voor het invallen!