We hebben weer een mooie speelronde achter de rug:
KVS E1: een mooie overwinning op OZC E1 6-10
KVS E3: ook gewonnen met 6-8
KVS E4: speelde een pittige wedstrijd tegen Avanti E4. Avanti E4 4 was een team met 2e jaars E-spelers met heel veel lengte. Dat maakte het gooien voor onze kleinere 1e jaars E lastig. Mede door heel goed verdedigen (er werden in de 1e helft 5 doelpunten van Avanti afgekeurd ivm verdedigd schieten) wist onze E4 tot de rust bij te blijven tot 3-3. De 2e helft wist Avanti toch de overhand te krijgen en uiteindelijk werd de wedstrijd met 8-4 verloren.
KVS E5: blijft de zegereeks voortzetten. Ditmaal werd met 11-0 gewonnen van Excelsior E6.
KVS F1: boekte een mooie overwinning op Meervogels F1 7-2
KVS F4: moest om 9.00 uur tegen ALO F1 spelen. Ze wisten dat dit een hele sterke tegenstander is. Helaas was Lizzy ziek, maar Madelief was zo lief om vroeg in de Blinkerd te zijn en F4 te versterken. KVS heeft keihard gewerkt. Het tempo lag enorm hoog, maar er was niks te beginnen tegen ALO. Uiteindelijk verloren met 0 tegen 27, maar alle zes de kanjers bleven strijden. Superknap! De strafworpen hebben we wel gewonnen met 5 tegen 4. Hopelijk volgende week een wat spannendere wedstrijd!
Voor in de agenda
  • Zaterdag 9 februari: KVS F1KVS F2KVS F3 en KVS F4 lopen op met KVS 1.
  • Zaterdag 16 februari: KVS E5 loopt op met KVS 1.
  • Zaterdag 13 april: alle E en F teams doen mee aan het ‘Toernooi van de Toekomst‘ van 9.00 – 14.00 uur op ons KVS veld
  • Zaterdag 20 april start van de veldcompetitie voor alle E en F teams
  • Zaterdag 20 juli – zaterdag 27 juli: SAVE THE DATE voor het allergaafste korfbalkamp van het land: HET KVS KAMP. Binnenkort volgt meer nieuws via de website.

Over een paar weken is het voorjaarsvakantie. Zaterdag 23 februari spelen KVS F1 en KVS F2 en zaterdag 2 maart speelt KVS E1. Mocht je niet kunnen spelen in deze weekenden meld je dan zsm af bij mij (Nathalie). Mochten veel kinderen uit één team er niet zijn, dan kan ik kijken of de wedstrijd verzet kan worden.