We zijn van start in de zaal. KVS E2, KVS E3, KVS E4, KVS E5 en KVS F4 hebben hun eerste wedstrijd gespeeld. KVS E1, KVS F1, KVS F2 en KVS F3 mochten nog even uitslapen en gaan volgende week van start. Bij de start van de zaal verwelkomen we twee nieuwe leden: Otte en Julian. Otte gaat meespelen in KVS E4 en Julian in KVS E5. Welkom allebei!

Bij de thuiswedstrijden van KVS 1 mogen jeugdteams mee oplopen. Gisteren waren KVS E3 en KVS E4 teams van de week. De kinderen hebben mee opgelopen, na afloop was er wat lekkers te drinken en een zakje chips en daarna hebben deze teams KVS 1 aangemoedigd.

De andere EF teams mogen ook een keer oplopen met KVS 1. Op 19 januari KVS E5, op 9 februari KVS F1, F2, F3 en F4 en op 16 maart KVS E1 en KVS E2. Zet deze data alvast in je agenda!

Wedstrijdverslag KVS E4 – ODO E4, door de rijmpieten:

We zijn begonnen, we zijn gestart. Het molentje draait, maar niet te hard

Ze komen uit de startblokken. Vandaag gaan ze er hard voor knokken

Het overgooien gaat niet altijd goed. De volgende tarining moet Arjen laten zien hoe het moet

Sem krijgt de bal en gooit hem meteen. De tegenstanders nul en wij één.

De druk van de tegenstander is behoorlijk hoog. Maar met onze verdediging houden we het droog.

En dan sta je heel even te dromen. 1-1, dat zat er aan te komen

Emma scoort met een mooie doorloop. Ze gaan er weer voor, dat geeft hoop (4-3)

Ook al gingen ze gisteren wat laat naar bed. Door Arjen worden ze vanaf de zijlijn op scherp gezet. (4-5)

Kom op ouders laat jullie horen. Met een beetje aanmoediging gaan ze voor de rust nog scoren. (5-5).

Het is rust, even tijd voor overleg. Met Arjen’s strategisch inzicht heeft KVS in de tweede helft vast overwicht.

De kinderen zijn nu echt wel wakker en gooien de ballen steeds strakker. (8-6)

Het gaat nu even iets te snel. We vechten ervoor en pakken ze echt wel. (9-10)

Alleen nu lukt het niet meer. We pakken ze terug de volgende keer (9-13)

KVS E4 heeft ontzettende goed gespeeld. De tegenstander heeft alleen de energie wat beter over de wedstrijd verdeeld (10-13)

Ik ga nu even kappen, want voor onze toppers moet ik even keihard klappen!!

Wedstrijdverslag KVS F4 – Fortuna F3

F4 moest tegen Fortuna spelen, helemaal compleet met 6 spelers gingen ze de strijd aan. De eerste 10 minuten moesten ze er even inkomen. Veel kunnen schieten maar niks raak. Maar na de eerste 10 minuten kregen ze de smaak te pakken! Doordat ze ook nog eens goed gingen afvangen konden ze blijven schieten. De eindstand was 10 tegen 3. Sijf, Julian, Lizzy, Lobke, Isa en Isa super goed gespeeld allemaal! En natuurlijk nog even een teamfoto met het complete team bij elkaar.