Kampioenenbal bij de EF-teams van KVS!

KVS E3, KVS E5, KVS F1, KVS F2 en KVS F3 waren nog in de race voor het kampioenschap. Het werd een spannende zaterdag voor onze Supervissen!

KVS E3 Had 1 punt voorsprong op concurrent VEO. KVS E3 moest winnen om het kampioenschap binnen te slepen. Helaas is dat niet gelukt. Bij VEO uit werd helaas verloren. KVS E3 is 2e geworden in de poule. Ook een heel mooi resultaat!

KVS E5 stond op een tweede plek met twee punten achterstand op TOP E7. Winst was nodig om gedeeld kampioen te worden. Op papier leek Top E7 een maatje te groot (vorige uitslag 13-5) voor onze supervissen. Echter in de thuis wedstrijd waren de rollen omgedraaid. KVS E5 wist te winnen en werd zo gedeeld kampioen met TOP E7. Gefeliciteerd!

KVS F1 stond bovenaan en twee punten los van nummer 2. Zij waren in ieder geval gedeeld kampioen en hadden aan 1 punt genoeg om alleen kampioen te worden. Dat is gelukt! Dat betekent drie kampioenschappen in één jaar. Wat een mooie prestatie!

KVS F2 had een week eerder het gedeeld kampioenschap in ieder geval veiliggesteld. In een heuse thriller (alweer!) verloor KVS F2 van HKV / OE F2 met 9 -10. Echter, directe concurrent ONDO F5 liet ook een punt liggen. Hierdoor werd KVS F2 toch alleen kampioen in de poule. Gefeliciteerd!

KVS F3 stond op een gedeelde 1e plaats. Van mede-koploper Fiks F2 werd een week eerder ruim gewonnen. KVS F3 had het in eigen hand om gedeeld kampioen te worden. En dat is gelukt! Een mooie overwinning op Pernix zorgde ervoor dat KVS F3 een feestje kon vieren. Gefeliciteerd!

Voor in de agenda:

• Zaterdag 29 juni: Familie- & Vriendentoernooi. De ouders van KVS F4 hebben zich al als team aangemeld, welke teams volgen nog meer? Voor de CDEF wordt een tof bosspel georganiseerd. Meer info over opgeven hiervoor staat op de website.
  • Zaterdag 20 juli – zaterdag 27 juli: HET KVS KAMP
  • Zaterdag 31 augustus: Toernooien bij TOP en Vriendenschaar (B) voor KVS E1 t/m KVS E4 en KVS F1 t/m KVS F3 in de nieuwe samenstelling als voorbereiding op het nieuwe seizoen. KVS E5 en KVS F4 proberen we ook in te schrijven voor het toernooi bij Vriendenschaar (B). Houdt deze datum alvast vrij in de agenda!
  • Zaterdag 7 september: start van de najaarscompetitie

Supervissen gezocht voor EF!

De opstellingen zijn bekend. Deze staan elders in het krantje en op de website. Bij de EF starten komend seizoen veel nieuwe leden: Joelle Pronk, Hana Frick, Stacey Pronk, Yaluna Robinson, Zara Pronk, Sophie van Eden, Liam Taal, Alex Ciocildau, Sophie van Houwelingen en Maui Robinson. Welkom!

Volgend jaar spelen we met 5 E-teams en 4 F-teams. Zowel in de E als in de F hebben we nog plek voor 1-2 nieuwe leden. Heb jij nog een vriendje of vriendinnetje dat graag wil komen korfballen, laat het ons weten.

Laatste krantje van dit seizoen

Dit was het laatste nieuwsbericht van dit seizoen. Houd de website van KVS tijdens de zomervakantie in de gaten voor nieuws over het nieuwe seizoen en het KVS kamp.

Voor iedereen: een hele fijne zomervakantie!

Voor de kinderen die op KVS kamp gaan: Heel veel plezier!!