Vandaag was er een vol programma, alle EF teams moesten aan de bak. Sommige teams gewoon op ons eigen veld, andere teams in Rijswijk of Alphen ad Rijn. Het ene team stond al vroeg op het veld en het andere pas tegen het middaguur. Het belangrijkste: we hebben allemaal weer een sportieve zaterdag achter de rug.

Een paar verslagen:

E-tjes

KVS E4 kon een week lang genieten van de mooie overwinning van vorige week. Deze week hadden ze het een stuk zwaarder. Achilles ging feller van start en speelde sneller de bal rond. Bij rust was het al 6-0 voor Achilles. In tweede helft ging het iets beter. KVS scoorde en liet minder ballen door. Jullie hebben goed je best gedaan, deze week lekker trainen en op naar volgende week!

KVS E5 had vorige week in hun allereerste wedstrijd een mooie overwinning geboekt. De verwachtingen waren hoog gespannen voor vandaag. Op het programma: Dubbel Zes E2. Helaas was dit team een maatje te groot voor onze supervissen. Eindstand 8-3 voor Dubbel Zes.  Iedereen heeft zich weer supergoed ingezet! Hannah, dank je wel voor het invallen.

F-jes

KVS F1 knokt zich langs Refleks F1! Vandaag de uitwedstrijd tegen medekoploper Refleks. Refleks heeft in de eerste wedstrijd maar liefst 14x gescoord, de F1 is dus gewaarschuwd. De waarschuwing was alleen niet helemaal doorgekomen en na 10 minuten keek de F1 tegen een 3-0 achterstand aan. Met Jens als superspeler erbij werd er geknokt voor iedere bal en iedere meter. Door doelpunten van Joëlle (2x) en Tim kwam de F1 terug tot 3-3. In de rust bleek Kate teveel last te hebben van haar pols (al stoer dat ze het probeerde) en bleef Jens staan. Met succes want door doelpunten van Aron, Jens en Joëlle stond ineens Refleks met een superspelerDe laatste 10 minuten kwam bikkel Kate toch weer terug in het veld. Aron leek de wedstrijd met zijn doelpunt te beslissen 4-7. Toch gaf Refleks niet op en kwamen ze terug tot 6-7. Gelukkig voor de F1 was het tijd en kon de tweede overwinning gevierd worden. Jens bedankt voor het invallen!

KVS F2 had vorige week een pittige wedstrijd tegen Die Haghe (19-2 verloren), maar vandaag stond dit team weer met veel enthousiasme in het veld. Tegenstander van vandaag Achilles. Er stonden veel toeschouwers aan de lijn om dit jongste team van KVS aan te moedigen en met resultaat. Onze supervisies, o nee superhaaien tegenwoordig, scoorden hele mooie doelpunten. En ieder doelpunt wordt gevierd!! Rust 5-5. Ook in de tweede helft ging het lange tijd gelijk op. In de laatste minuten vond Achilles vaak de korf en onze superhaaien niet, eindstand 6-11. KVS F2 wat was het een leuke wedstrijd om te zien en jullie hebben het supergoed gedaan! Na de wedstrijd hebben we nog een mooie foto van beide teams gemaakt:

KVS F4 begon met een achterstand van 3-0 tegen Tempo. Toen mocht superspeler Tim erin en begonnen ze flink te scoren. Omdat ze allemaal heel goed gingen verdedigen kreeg  Tempo de bal niet door de korf. Het werd 3-7 voor KVS. Superknap gedaan F4! Tim bedankt voor het invallen!