Afgelopen zaterdag hebben een aantal van onze EF-teams leuke wedstrijden gespeeld bij de toernooien van TOP en Vriendenschaar. Het was heet die dag, maar iedereen heeft het prima naar de zin gehad. Aanstaande zaterdag gaat het dan echt beginnen. We gaan van start met de najaarscompetitie. De F-teams spelen in de mooie nieuwe tenues. De E-teams moeten nog heel even geduld hebben.

Facebook en Instagram

Voor wie KVS nog niet volgt: KVS heeft een eigen Facebookpagina en is ook te volgen via Instagram. Voor alle EF-jes is een besloten Facebook pagina gemaakt. Hierop worden nieuwsberichten, leuke foto’s en wedstrijdverslagen gepost door ouders en trainers. Voor wie lid wil worden, laat het weten.

De website en de teampagina’s

Op de website van KVS staat voor de EF-teams alle informatie over wedstrijden (verzameltijd, starttijd, locatie, opstelling, rijbeurt etc.) gepubliceerd op http://kvskorfbal.nl/jeugdteams-e-f-welpen. Je kunt alle informatie over de eigen wedstrijden terugvinden. Kijk ook meteen of uw kind in een ander team invalt. Als uw kind invalt in een ander team ontvangt u hiervan een mail. Krijgt u deze mails niet, dan hoor ik het graag.

Alle teampagina’s zijn afgelopen week gemaakt. Op de teampagina’s vind je alle informatie over de trainigstijden, het programma, de uitslagen en de standen terug. Binnenkort worden de teamfoto’s aan de pagina toegevoegd.

Afmelden voor wedstrijden

Weet u vooraf dat uw kind een zaterdag niet kan spelen, bel dan zo vroeg mogelijk af, maar in ieder geval voor donderdagavond 20.00 uur. Alleen in geval van ziekte kan dat ook later. Afmelden doet u bij Nathalie Koelman. Per telefoon/ app op 06 15 00 43 14 of via de mail kvswedstrijdsecretariaatefw@gmail.com. Weet u vooraf dat uw kind een zaterdag niet kan spelen, bel dan zo vroeg mogelijk af, maar in ieder geval voor donderdagavond 20.00 uur. Alleen in geval van ziekte kan dat ook later.

Rijbeurt voor het team

Op de website bij ‘Rijdienst’, http://kvskorfbal.nl/rijdienst/, kunt u ook zien wanneer u een rijbeurt heeft voor het team van uw kind. Het is de bedoeling dat de te vervoeren kinderen en trainers over de rij-auto’s verdeeld worden (neem op zo’n rijbeurt dus niet teveel eigen familieleden mee). Het is niet mogelijk om voor een rijbeurt af te bellen. U kunt uiteraard wel met een andere ouder uit het team van uw kind ruilen.

Mocht je toch nog vragen hebben over het reilen en zeilen op KVS, bel, app of mail gerust!