KVS F4 kampioen!

Afgelopen zaterdag heeft KVS F4 haar 5e wedstrijd op rij gewonnen en zij zijn de eerste kampioen van deze voorjaarscompetitie bij KVS. Onze kanjers werden door veel publiek aangemoedigd. Mooi om te zien. Het kampioenschap is goed gevierd met medailles en taart. Gefeliciteerd!

Nog meer kampioenen?

Aanstaande zaterdag kan het een heus kampioenenbal worden bij KVS. Niet alleen KVS 1 strijdt om het kampioenschap. Ook KVS E3, KVS E5, KVS F1, KVS F2 en KVS F3 zijn nog in de race. Het wordt een spannende zaterdag voor onze Supervissen!

KVS E3 staat nu bovenaan in de poule met 1 punt voorsprong op de concurrent VEO. Bij een gelijkspel of winst is KVS E3 kampioen. Zet ‘m op!

KVS E5 staat nu op een tweede plek met twee punten achterstand op TOP E&. Aanstaande zaterdag spelen zij om 10 uur tegen TOP E7. Winst is nodig om gedeeld kampioen te worden? Top E7 lijkt een maatje te groot (vorige uitslag 13-5), maar wie weet zijn in de thuiswedstrijd de rollen omgedraaid. Heel veel succes!

KVS F1 staat bovenaan en twee punten los van nummer 2. Zij zijn in ieder geval gedeeld kampioen en hebben aan 1 punt genoeg om alleen kampioen te worden. Dat betekent drie kampioenschappen in één jaar. Wat een mooie prestatie!

KVS F2 heeft vorige week het gedeeld kampioenschap in ieder geval veiliggesteld. In een heuse thriller speelde KVS F2 gelijk (5-5) tegen directe concurrent ONDFO F5. ONDO F5 liet eerder onverwachts punten liggen. Dit betekent dat KVS F2 in ieder geval gedeeld kampioen is en aanstaande zaterdag aan een gelijkspel genoeg heeft om alleen kampioen te worden. Heel veel succes!

KVS F3 staat op een gedeelde 1e plaats. Van mede-koploper Fiks F2 werd vorige week ruim gewonnen. Nu heeft KVS F3 het in eigen hand om aanstaande zaterdag (gedeeld) kampioen te worden. Er moet dan in ieder geval gewonnen worden. Anders is KVS F3 afhankelijk van het resultaat van Fiks F2 in hun laatste wedstrijd. Het wordt een spannende zaterdag voor KVS F3!

Kampioenen lopen op voorafgaand aan de wedstrijd van KVS 1

Alle teams die deze voorjaarscompetitie kampioen zijn geworden, mogen aanstaande zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd van KVS 1 oplopen. Verzamelen (met je trainers) om 15.15 uur bij de kleedkamers van KVS in de KVS tenue. Om 15.30 uur lopen de kinderen op. Daarna natuurlijk KVS 1 aanmoedigen. Ook KVS 1 kan zaterdag kampioen worden!

VEO-toernooi weer groot succes!

Afgelopen donderdag hebben 3 EF-teams meegedaan aan het VEO-toernooi. Het gelegenheidsteam KVS E2/4/5 wist de eerste 4 wedstrijden in hun poule te winnen. De ene wedstrijd was spannender (KVS – Fluks 5-3) dan de andere (KVS – Die Haghe veel – weinig). Helaas wist Phoenix ons team in de laatste wedstrijd van de toernooizege af te houden. Er werd net aan verloren. Gelukkig maakte een heerlijk stuk appeltaart van een ander KVS team dat wel had gewonnen veel goed 🙂 KVS F1 was compleet op het VEO-toernooi. Zij wisten alle wedstrijden te winnen en namen de beker mee naar huis. Goed gedaan! Het gelegenheidsteam KVS F2/3/4 wist een aantal wedstrijden mooi te winnen en een aantal niet. Zij werden 3e in hun poule. Ook een hele mooie prestatie.

Naast al deze mooie prestaties was het vooral een hele gezellige en uiteindelijk ook zonnige dag!

Voor in de agenda:

• Zaterdag 15 juni: laatste competitiedag van dit seizoen en laatste thuiswedstrijd van KVS 1. Kom KVS 1 aanmoedigen. Zij kunnen kampioen worden! Alle jeugdkamioenen lopen op met KVS 1.
  • Zaterdag 29 juni: Familie- & Vriendentoernooi. De ouders van KVS F4 hebben zich al als team aangemeld, welke teams volgen nog meer? Voor de CDEF wordt een tof bosspel georganiseerd. Meer info hierover volgt binnenkort.
  • Zaterdag 20 juli – zaterdag 27 juli: HET KVS KAMP
  • Zaterdag 31 augustus: Toernooien bij TOP en Vriendenschaar (B) voor alle EF teams in de nieuwe samenstelling als voorbereiding op het nieuwe seizoen.
  • Zaterdag 7 september: start van de najaarscompetitie

Trainen

De komende week is er gewoon trainen volgens het reguliere schema. Vanaf 15 juni (laatste competitiedag) hoor jij van je trainer of er in de laatste twee weken van juni nog getraind wordt. Vanaf 1 juli is er geen trainen meer dit seizoen.

De trainingen voor het nieuwe seizoen starten in de laatste week van de zomervakantie vanaf 26 augustus. Het nieuwe trainingsschema wordt op de website gepubliceerd.

Opstellingen voor het nieuwe seizoen

In de week van 17 juni worden de opstellingen voor het nieuwe seizoen gepubliceerd op de website en in het laatste krantje van dit seizoen. Bij de EF starten komend seizoen veel nieuwe leden: Joelle Pronk, Hana Frick, Stacey Pronk, Zara Pronk, Sophie van Eden, Lian Taal, Alex Ciocildau, Sophie van Houwelingen, Yaluna Robinson en en Maui Robinson. Welkom!

Volgend jaar spelen we met 5 E-teams en 4 F-teams. Zowel in de E als in de F hebben we nog plek voor 1-2 nieuwe leden. Heb jij nog een vriendje of vriendinnetje dat graag wil komen korfballen, laat het ons weten.

Nieuw clubtenue passen

Vanaf volgend seizoen speelt KVS in een nieuw clubtenue. As zaterdag kan nog een laatste keer worden gepast. Dit kan tussen 9.00 en 15.00 uur in het clubhuis. Ook nieuwe leden kunnen zijn welkom om te passen. Geef dan even aan dat je nieuw lid bent.