Gisteren was het tussen 9.00 en 11.00 uur volle bak in de Blinkerd. Maar liefst 6 E en F teams speelden hun wedstrijd thuis.

Om 9.00 uur speelden KVS E3, KVS E4 en KVS F3 naast elkaar hun wedstrijd.

KVS E3 speelde 5-5 tegen HKV/ Ons Eibernest. Een eerste punt verlies voor dit team. Na de vakantie staat meteen een spannende wedstrijd gepland tegen mede-concurrent voor de 1e plaats: Weidevogels E3.

KVS E4 speelde de afgelopen week allemaal spannende wedstrijden en wist iedere keer net niet te winnen. Dara kwam afgelopen zaterdag verandering in. Refleks E4 kreeg 15 doelpunten van onze E4 om de oren. Einduitslag 15-8 en eindelijk twee punten in the pocket. Goed gedaan E4!

Onze KVS F3 heeft weer dapper gestreden afgelopen zaterdagochtend in de Blinkerd! Achilles kwam al snel op voorsprong met 3 doelpunten. Jelle, Febe en Meryl deden hun uiterste best om de bal te onderscheppen, voorzetten te geven en aan te vallen. Toen superspeelster Lara in actie kwam scoorde ze meteen een doelpunt voor KVS! Voor rust maakte Jace er 2 bij, tussen de doelpunten van Achilles door, waardoor de stand op 3-13 kwam te staan. Snel na rust maakte Madelief het 4e en 5e punt. De tegenpartij scoorde veel punten, waaronder 1 in eigen korf, maar die telde niet mee voor ons… De eindstand kwam uit op 5-24. De kanjertjes namen de nederlaag sportief op en maakten ten slotte nog 5 strafworpen!
Om 10.00 uur speelden KVS E2. KVS E5 en KVS F2 naast elkaar.
KVS E2 wist net niet te winnen van Excelsior E5.
KVS E5 wist ook deze week weer vaak de korf te vinden. Maar liefst 12 keer! Deze toppers hebben tot nu toe alle wedstrijden gewonnen en staan ruim bovenaan.
KVS F2 speelde tegen de koploper Refleks F2. Refleks F2 was duidelijk te sterk voor onze supervisjes. De eigen doelpunten van KVS werden goed gevierd!
De komende twee weekenden zijn er geen wedstrijden. Wel wordt op vrijdag 28 december voor de jeugd een kerstclinic georganiseerd. Van 10.00 – 11.15 uur verzorgen spelers van KVS 1, KVS 2 en KVS A1 de clinic. Let op! De kerstlunch gaat niet door. Om 11.15 uur kun je worden opgehaald in de Blinkerd. Inmiddels hebben 18 kinderen uit de E en F zich hiervoor opgegeven. Wil je ook meedoen, geef je dan uiterlijk 27 december op via ac-kvs@hotmail.com
Voor in de agenda: oplopen met KVS 1
Op 19 januari KVS E5