Dit was de enerlaatste speelronde van de najaarscompetitie en het eerste kampioenschap is een feit! KVS F1 is kampioen geworden!! Gefeliciteerd!!

Volgende week kan KVS E1 ook kampioen worden! Zet ‘m op supervissen!!

KVS F1 Kampioen!! KVS moest vandaag uit tegen Die Haghe F1. Onze F1-ers staan bovenaan en Die Haghe was de nummer twee. Op voorhand een echte kraker. Bij winst of een gelijkspel zou KVS een wedstrijd voor het einde al kampioen zijn. Aron was vandaag feest aan het vieren met opa en oma, gelukkig hadden we goede versterkingen in Jens en Hannah. De F1 begon gelijk goed en aan het einde van het 1e part stond het al 1-4. Eigenlijk heeft de F1 bijna de hele wedstrijd tegen 5 spelers van Die Haghe gespeeld. De spelers van de F1 zijn dat inmiddels gewend en gaan daar per week beter mee om. Grote klasse hoeveel kansen ze samen maken, ertussen komen en vaak de afvang hebben. Voor de ouders erg leuk om naar te kijken:-) De einduitslag was uiteindelijk 6-15 in het voordeel van KVS/Maritiem F1. Volgende week staat de taart klaar en de medailles!! Scores: Kate 5x, Tim 4x, Jens 2x, Hannah 2x, Joëlle 2x

KVS E2, een verslag: Vandaag heeft de E2 bij stralend mooi weer gevochten tegen een pittig team van ALO. ALO stond al heel snel 2:0 voor en gelukkig werden wij daar wakker van. Een inhaalslag volgde met twee doelpunten van Moritz en eentje van Danique, stand 3:3. Ook Hannah en Ella liepen zich het vuur uit de sloffen, iedereen deed enorm zijn best. Omdat Moritz in de eerste helft nog een keer scoorde stonden wij bij de rust met 4:6 achter. Helaas is het soms nogal frustrerend om als meisje tegen een sterke jongen te staan. Ook is wel verdedigen, niet verdedigen dan soms best ingewikkeld. De tweede helft kwam er een duidelijke opstelling met 2 jongens en 2 meisjes van ons tegen 2 jongens en 2 meisjes van ALO. Er werden strakke ballen gegooid, goed gevangen en goed en snel samengespeeld. Helaas ook wat foutjes en daarom was het snel 6:8. Wat was het meisje dat tegen Jasmijn stond groot! En ook voor Toby viel het niet mee. Indien alle ballen mee zouden tellen die er op het nippertje bijna in gingen, dan zou de uitslag er heel anders hebben uitgezien. Gelukkig ging, na een spannende lange reeks van bijna scoren, de bal er toch nog een keer echt in en ook het schot van Moritz ging door de korf. Ze zijn met 6:9 geëindigd. Na de wedstrijd nog even op de foto met de scheidsrechter. #scheidsbedankt

KVS E4 zorgde voor een ware doelpuntenregen op deze zonnige dag. Er werd goed over en weer gegooid, ook de lange ballen van Sem kwamen vaak goed aan en KVS wist veel ballen te onderscheppen. KVS kreeg zoveel kansen dat het soms wel lastig was om alleen de goede kansen te pakken. Uiteindelijk werd er 18(!) keer gescoord! En ook de strafworpen gingen er mooi in!

KVS F2 had net als alle voorgaande weken een pittige wedstrijd. In de rust was het slechts 0-6 maar in de 2e helft ging Die Haghe F2 door met scoren. Eindstand 0-19. Volgende week nog 1 wedstrijd op het veld en dan hopelijk in de zaal een minder sterke poule, zodat ook jullie een keer kunnen winnen! Ook F2 is nog met scheidsrechter Annemieke op de foto geweest #scheidsrechterbedankt!

KVS F4 moest vandaag tegen Velocitas spelen. De eerste helft wisten ze er 1 te scoren. Maar in de tweede helft kregen ze ineens vleugels! Isa R, Lobke, Isa G en invaller Indy hebben allemaal gescoord. Toen moest onze enige jongen Julian natuurlijk ook scoren….. En ja hoor ook dat lukte!!! Velocitas heeft er ook nog 1 gescoord en daar werd heel sportief door iedereen voor geklapt. De eindstand was 1 tegen 10, wat een overwinning en wat een blije kinderen die allemaal gescoord hadden. Indy, heel erg bedankt voor het invallen!