2018 Teamfoto KVS F3

Gelijk spel voor KVS F3!
Zaterdag 8 december moesten onze F3tjes al voor dag en dauw uit de veren om in Oegstgeest ten strijde te trekken tegen de F3 van Fiks. Met de slaap nog in de ogen (de wedstrijd vond nog eerder plaats dan de kinderen normaal naar school gaan) vochten onze supervisjes tegen de vastbijtertjes van Fiks. Het was bijna onmogelijk om vrij te komen van de fiks-spelers die onze supervisjes op de hiel volgden en strak in de verdediging zaten. Maar onze F3 deed er zeker niet voor onder. Wat een samenspel bij onze kvs-spelers. In de afgelopen weken zijn ze onder de bezielende leiding van Pauline en Timo gegroeid tot een team dat ballen weet over te spelen en tactisch tot scoren probeert te komen. En via dit prachtige samenspel was het Jace die met een loepzuiver schot het eerste doelpunt wist te maken; zo’n snel en zuiver schot dat het bijna te snel was om te kunnen volgen. Madelief en Lara zaten steeds dicht op hun tegenstanders en maakten prachtige dakjes boven hun hoofden, waardoor ze veel doelpunten wisten te verhinderen. Jelle wist een aantal ballen te onderscheppen en kroop daarbij onder allerlei armen en benen. Madelief, Lara, Jelle en Jace bleven onvermoeid op doel schieten, waarbij er een aantal ballen net niet de korf inging. Wat een spanning bij het publiek en de spelers. Iedereen was zichtbaar blij dat de nieuwe aanwinst werd ingezet; Febe maakte haar debuut bij KVS. En alsof ze al jaren deze sport beoefent, kwam ze direct een aantal keer tot schot! Ook Meryl was vervolgens gearriveerd en kon meteen ingezet worden. Ze deed het publiek de adem inhouden met haar zuivere schoten die er vandaag net niet ingingen. Fiks wist nog 1tegendoelpunt te maken en de rest van de wedstrijd gingen onze supervisjes en fiks gelijk op. Als laatste moet nog genoemd worden, dat Febe tijdens haar debuut in de strafworpcompetitie haar eerste doelpunt gemaakt heeft!!
Supervisjes, ga zo door!!