Zo tussen het veld en de zaalcompetitie is er nog van alles te doen bij KVS. De KVS Bingo, vlak voor de herfstvakantie, was een groot succes en gisteren stonden 4 teams van KVS in het zand op het Beachkorfbaltoernooi. Er deden twee gemengde E-teams mee. KVS E1/E2 met Nathan (E1), Senna (E1), Tirza (E1), Toby (E2), Hannah (E2) en Iris (E4) en KVS E5 met Kyan, Roan, Dana, Kate en Aaron (F1). Ook speelde hier een vriendinnetje mee. Het was een hele leuke ochtend met veel leuke wedstrijden. Super dat jullie erbij waren!

Vanaf morgen 5 november begint het zaalseizoen met een eerste training in de Blinkerd voor alle E en F teams:

17.00 uur – alle F-teams

18.00 uur – alle E-teams

Vanaf 12 november gaan alle teams weer twee keer in de week trainen. Het trainingsschema wordt binnenkort op de website van KVS gepubliceerd.

Voor start van de zaalcompetitie zijn een aantal oefenwedstrijden georganiseerd op woensdag 14 en zaterdag 17 november. Mocht je niet kunnen spelen, dan ook graag afmelden bij mij op kvswedstrijdsecretariaatefw@gmail.com.

Woensdag 14 november, oefenwedstrijden bij ALO in sporthal Ockenburg, Wijndaelerstraat 25.

16.00 uur, 15.45 uur verzamelen bij ALO, vervoer op eigen gelegenheid:

ALO F1 – KVS F4  Opstelling: Isa G, Isa R, Lobke, Lizzy, Julian en Sijf

17.00 uur, 16.45 uur verzamelen bij ALO, vervoer op eigen gelegenheid:

ALO E1 – KVS E1  Opstelling: Senna, Ninthe, Sverre, Bryen, Nathan

ALO E3 – KVS E3  Opstelling: Mily, Amy, Romy, Indy, Leon, Benjamin

ALO F2 – KVS F2  Opstelling: Fleur, Lulu, Seth, Thom, Daan

18.00 uur, 17.45 uur verzamelen bij ALO, vervoer op eigen gelegenheid:

ALO E2 – KVS E2  Opstelling: Jasmijn, Danique, Ella, Hannah, Toby, Moritz

ALO E5 – KVS E4  Opstelling: Emma, Iris, Sanne, Mae-Lin, Sem

ALO E4 – KVS E5  Opstelling: Dana, Kate, Josephine, Kyan, Roan

Zaterdag 17 november

9.00 uur, 8.30 uur verzamelen in de Blinkerd

KVS F1 – Fiks F1 Opstelling: Kate, Joelle, Tim, Aron, Jens

KVS F2 – Fiks F2 Opstelling: Fleur, Lulu, Seth, Thom, Daan

KVS F3 – Fiks F3 Opstelling:Lara, Madelief, Meryl, Farah, Jace, Jelle

10.00 uur, 9.30 uur verzamelen in de Blinkerd

KVS E1 – Fiks E1  Opstelling Senna, Ninthe, Tirza, Sverre, Bryen, Nathan

10.00 uur, 9.00 uur verzamelen in de Blinkerd, Sporthal ‘De Wilgenring’ Melanchtonweg 70 Rotterdam

NIO E1 – KVS E2  Opstelling: Jasmijn, Danique, Ella, Hannah, Toby, Moritz

Rijders: ouders van Jasmijn en Toby

Op dit moment is de bond de laatste wijzigingen aan het doorvoeren voor de zaalcompetitie. ik verwacht dat eind volgende week het competitieschema bekend is. Dit wordt dan zsm op de website gepubliceerd.

Veel plezier allemaal!!