We verwelkomen weer een nieuw lid! Febe, van harte welkom bij KVS en heel veel plezier met spelen en trainen bij KVS F3.

Voor in de agenda

• Zaterdag 19 januari: KVS E5 (samen met KVS D3) mag oplopen met KVS 1. KVS 1 Speelt om 19.15 uur in de Blinkerd tegen Sporting Delta 1. Verzamelen: 19.00 uur in je KVS tenue, met jullie trainers, in de zaal van de Blinkerd. Heel veel plezier!
  • Zaterdag 9 februari: KVS F1, KVS F2, KVS F3 en KVS F4 lopen op met KVS 1.
  • Zaterdag 13 april: alle E en F teams doen mee aan het ‘Toernooi van de Toekomst‘.
  • Zaterdag 20 juli – zaterdag 27 juli: SAVE THE DATE voor het allergaafste korfbalkamp van het land: HET KVS KAMP. Binnenkort volgt meer nieuws via de website.

Over een paar weken is het voorjaarsvakantie. Zaterdag 23 februari spelen KVS F1 en KVS F2 en zaterdag 2 maart speelt KVS E1. Mocht je niet kunnen spelen in deze weekenden meld je dan zsm af bij mij. Mochten veel kinderen uit één team er niet zijn, dan kan ik kijken of de wedstrijd verzet kan worden.

Uitslagen en wedstrijdverslagen

KOAG E1 – KVS E1: Een mooie ruime overwinning, 8-20

Weidevogels E1 – KVS E2: Een spannende pot. De E2 komt twee keer met 4 punten achter, maar vecht zich in de laatste minuut terug naar een gelijkspel (10-10).

KVS E4 – ONDO E6: Dit was een echte thriller. KVS E4 had een paar weken geleden verloren van ONDO E6. De wedstrijd ging toen heel gelijk op totdat ONDO E6 een speler uit ONDO E1 in zette. Daar hadden onze kanjers geen antwoord op en de wedstrijd werd verloren. Afgelopen zaterdag dus tijd voor sportieve revanche. En dat hebben ze mooi voor elkaar gekregen. De hele wedstrijd stond KVS E4 1 punt voor of 1 punt achter: 1-0, 2-0, 2-1, 2-2, 2-3 en dat ging door tot 6-6. In één van de laatste minuten scoorde Sanne het winnende doelpunt. Dit keer was de winst voor KVS E4. Heel goed gespeeld supervissen!

KVS E5 – Avanti E6: Weer een mooie overwinning. Tot nu toe is KVS E5 ongeslagen en ze staan bovenaan.

Achilles F1 – KVS F1: 6-6, zie ook het uitgebreide wedstrijdverslag bij nieuwsberichten

HKV/Ons Eibernest F2 – KVS F2:

Seth, Lulu, Thom en Daan waren er weer helemaal klaar voor. Doordat Fleur er dit keer helaas niet bij kon zijn waren, Tim en Madelief het team komen versterken. Er waren aan beide kanten best wat kansen alleen schoot KVS scherper. Zelfs een superspeler bij HKV kon de overwinning niet in gevaar brengen. Door heel goed over te gooien, fel te blijven verdedigen en zelf gewoon te scoren werd het uiteindelijk 5-8. Lulu 3x, Thom 2x, Seth 2x, Tim 1x. Madelief en Daan zagen dit keer hun schoten niet vallen. Al met al een hele leuke wedstrijd waarbij met veel plezier en hard werken een mooie prestatie werd neergezet.

Pernix F4 – KVS F3: weer een mooie overwinning, 3-6

Achilles F2 – KVS F4: De F4 moest vandaag tegen Achilles spelen. Helaas was Lizzy ineens ziek geworden, dus moesten ze het met z’n vijfen doen. Toen eindelijk iedereen de goede zaal gevonden had in het doolhof van het Zuiderpark gingen we beginnen. De eerste minuten gebeurde er niet veel. We moesten er weer even inkomen na zoveel weken geen korfbal. Maar toen Achilles er twee scoorden werd onze F4 ook alert . Ze scoorden er 1, 2 en zelfs 3. Van een achterstand naar een voorsprong! En die wisten ze te behouden. Uiteindelijk met 3-6 gewonnen. Toppers zijn het! De strafworpen eindigde in 3 tegen 3. Na de wedstrijd werd de nieuwste supporter van F4, Jack, uitgebreid bewonderd en geaaid. Jack is het drie weken oude broertje van Julian.