We zijn weer begonnen op het veld en we hebben alvast één mooie speeldag achter de rug. Het was een behoorlijke klus om alle teams compleet te laten spelen. Uiteindelijk 22 afmeldingen in de EF. Door 3 wedstrijden te verzetten en veel invallers hebben alle teams kunnen spelen. Invallers bedankt!

!! Ook 1 juni, Hemelvaartsweekend, is een wedstrijddag!! Als je nu al weet dat je er op 1 juni niet bent, bel dan zsm af. De wedstrijden van KVS E1 en KVS E3 zijn verzet naar een doordeweekse dag.

Voor in de agenda:

• Zaterdag 11 mei, KVS BBQ. Opgeven kan tot as dinsdag. Zie voor meer info de website.
  • Donderdag 30 mei (Hemelvaart): VEO-toernooi
  • Maandag 10 juni (2e pinksterdag): KVS E1 naar PKC-toernooi. Toernooien voor de andere teams volgen nog.
  • Zaterdag 20 juli – zaterdag 27 juli: HET KVS KAMP

VEO TOERNOOI 30 mei

Op het VEO toernooi spelen 1 E-team en 2 F-teams.

Senna, Tirza en Nathan spelen mee met D2/3.

KVS E2/4: Hannah, Jasmijn, Iris, Toby en Otte

KVS F1:Joelle, Kate, Aron, Tim en Jens

KVS F3/4: Madelief, Lizzy, Isa R, Sijf en Julian

PKC TOERNOOI 10 JUNI

Opstelling PKC toernooi op maandag 10 juni (2e Pinksterdag)

KVS E1: Ninthe, Senna, Tirza, Bryen, Nathan, Sverre

Voorbereidingen voor het nieuwe seizoen: KVS zoekt Supervissen

De veldcompetitie is net gestart. De Jeugdcommissie is echter al bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken worden de nieuwe teamindelingen gemaakt. Zoals het er nu naar uitziet spelen we volgend jaar met 4 E-teams en met 3 F-teams. Tenzij we nog nieuwe aanmeldingen krijgen. Dan worden er extra teams gemaakt. Heb jij vriendjes of vriendinnetjes die misschien ook willen korfballen? Kom een keer met jouw vriendje/ vriendinnetje naar een proeftraining op vrijdagmiddag 10, 17 of 24 mei. De training is van 18.00 – 19.00 uur. Ieder nieuw lid die zich voor 1 juni inschrijft, is zeker van een plekje in een team in het nieuwe seizoen.