Inmiddels zijn we halverwege de zaalcompetitie. het eerste kampioenschap is in zicht. Bij winst is KVS E5 volgende week KAMPIOEN. Zet ‘m op supervisjes!
Oplopen met KVS 1
Volgende week mogen KVS F1KVS F2KVS F3 en KVS F4 oplopen KVS 1. Leuk als jullie er allemaal bij zijn. KVS 1 Speelt om 19.15 uur in de Blinkerd tegen VEO 1. Verzamelen: 19.00 uur in je KVS tenue, met jullie trainers, in de zaal van de Blinkerd. Heel veel plezier!
Voor in de agenda
  • Zaterdag 16 februari: KVS E5 loopt (samen met KVS D1) op met KVS 1.
  • Zaterdag 13 april: alle E en F teams doen mee aan het ‘Toernooi van de Toekomst‘ van 9.00 – 14.00 uur op ons KVS veld
  • Zaterdag 20 april start van de veldcompetitie voor alle E en F teams
  • Maandag 10 juni (2e Pinksterdag): KVS E1 naar PKC-toernooi. Toernooien voor de andere teams volgen nog.
  • Zaterdag 20 juli – zaterdag 27 juli: SAVE THE DATE voor het allergaafste korfbalkamp van het land: HET KVS KAMP.

Wedstrijden tijdens de voorjaarsvakantie

Over een paar weken is het voorjaarsvakantie. Zaterdag 23 februari spelen KVS F1 en KVS F2. Ik heb van KVS F2 één afmelding ontvangen. Deze wedstrijden worden niet verzet. De wedstrijd van KVS E1 van zaterdag 2 maart is verzet naar zaterdag 30 maart om 9.00 uur.

Wedstrijden zaterdag 26 januari

KVS E1 speelde tegen koploper Nieuwekerk E1 en verloor met 11-18

KVS E2 was ‘on fire’ en won met 23-4 van ONDO E7

KVS E3 speelde een spannende wedstrijd en wist net aan te winnen van Lynx E1 met 13-14

KVS E4 trof ALO E4. KVS E4 had de hele wedstrijd de overhand, maar de ballen wilden er niet makkelijk in. uiteindelijk wist KVS E4 te winne met 6-3

KVS F1 gooide alle ballen zo ongeveer raak. Het werd 0-25 tegen Refleks F1

KVS F2 speelde een hele spannende wedstrijd tegen Avanti E2. Deze toppers namen een mooi punt mee naar huis. het werd 8-8

KVS F3 speelde tegen ALO F2. Onze helden en heldinnen hebben vandaag heel hard gestreden tegen de nummer 1; Alo. Isa uit de F4 heeft vandaag bij ons ingevallen voor Lara (ze heeft haar zwemdiploma B gehaald, gefeliciteerd!) en dat heeft ze heel goed gedaan. Dank je, Isa! Alo stond al vrij snel op 2-0 voor. Jace maakte vervolgens de 2-1! Net voor de eerste rust maakte Alo hun derde doelpunt. Na de eerste rust maakte de tegenstanders hun vierde doelpunt en mocht Jace er als superspeler bij.Madelief scoorde heel mooi ons 2e doelpunt, dus de sterspeler ging er weer uit, maar al snel mocht hij weer terug het veld in, door de 5-2. Na de peptalk van invalcoach Jelle (zie foto) in de tweede rust was Febe onze sterspeler! Ze deed haar uiterste best om alle ballen te onderscheppen. Knap gedaan, hoor! Doelpunt nummer 6, 7, 8 en 9 volgde tot aan de laatste rust.  Jelle zorgde voor de 10-3, nog zo’n geweldige speler! Uiteindelijk is het 14-3 geworden. Het was een leuke wedstrijd en alle kids hebben super hun best gedaan. Meryl heeft veel kansen gehad, maar de bal wilde er maar niet in gaan. Volgende keer gaat het je zeker lukken! Strafdoelpunten: 4-1

KVS F4 speelde ook een mooie wedstrijd. Er werd net aan verloren van ODO F3. het werd 7-6

Wedstrijden zaterdag 2 februari

KVS E1 won met 15-6 van OZC E1

KVS E2 verloor van koploper HKV/OE E1 met 8-13

KVS E4 verloor net aan van koploper ODO E4 met 6-4.

KVS E5 zet de zegereeks voort. Vandaag was KIOS E5 de tegenstander en E5 won met 10-3. Volgende week speelt dit team hun kampioenswedstrijd. Heel veel succes!

KVS F3 gooide er 6 doelpunten in. Helaas was TOP F5 te sterk en KVS F3 verloor met 17-6. Lulu en Thom bedankt voor het invallen!

KVS F4 moest in de Fortuna hal spelen. Omdat Sijf niet kon spelen kwam Fleur ons versterken. Door Lizzy kwamen we op een 0-1 voorsprong. Isa G maakte de 0-2. Helaas kon Fortuna er toen ook 2 ingooien en stonden we gelijk. De laatste minuten waren daardoor erg spannend. Julian, Lobke en de anderen speelden supergoed over en mede daardoor wist Isa R in de laatste minuut het winnende doelpunt te maken!!! Yessssssss gewonnen. Ze hebben er echt voor geknokt!
Fleur, bedankt voor het invallen. Wat heeft zij hard gerend zeg! Sijf van harte beterschap met je voet. We hopen dat je er snel weer bent!