KVS F3

Wat een mooie start van het nieuwe seizoen! Gisteren hebben KVS E1-E2-E3-E4-F1-F2-F3 gespeeld op toernooien bij TOP, Vriendenschaar en HKV/Ons Eibernest. Een mooi moment om te wennen aan de nieuwe teams en vooral om heeeeeel veel te oefenen. En gelukkig, jullie zijn het niet verleerd!

KVS E-tjes

KVS E1 wist op het toernooi van TOP in een sterk veld twee wedstrijden te winnen. Alleen van TOP werd verloren. Een mooie tweede plaats.

KVS E2 behaalde ook een mooie tweede plaats. Een verslag van de trainers: ‘ Lekker oefenen op het TOP toernooi. KVS E2 is een gezellige mix van eerste- en tweedejaars E-Ties. Ze komen uit allerlei verschillende teams, F1, E4, E3 en E2. Even wennen dus! De eerste wedstrijd tegen Die Haghe ging goed en werd gewonnen met 4-0. De volgende tegen Meervogels ook: 3-0!! De laatste wedstrijd tegen TOP was nog te moeilijk: 8-1 verlies. Met een tweede plaats en een paar mooie leerdoelen😉 gingen we weer terug naar Scheveningen.

KVS E3 was aanwezig op het E-tjes toernooi bij Vriendenschaar. E3 heeft vier wedstrijden gespeeld. Deze toppers begonnen het toernooi goed met een overwinning tegen KCC, de andere teams waren wat te sterk. Het is nog even wennen aan elkaar, maar er zijn al mooie doelpunten genaakt.

KVS E4 speelde ook op het E-tjes toernooi bij Vriendenschaar. Vol programma met 4 wedstrijden van 20 minuten in 3 uur tijd. Een verslag van de ouders: ‘Aangezien Sem er niet bij kon zijn, moesten de meiden met z’n vieren aan de bak. Girlpower!! Van Velocitas werd verloren (3-2), tegen Weidevogels een gelijkspel (2-2), van CKV Animo werd verloren (4-2) en van Fortissimo gewonnen (2-1). Het lag allemaal dicht bij elkaar. Het ijsje na afloop werd zeer gewaardeerd door de dames 😃’

KVS F-jes

KVS F1 is gedeeld eerste geworden op een sterk bezet TOP toernooi! Een verslag van de trainers: ‘Vandaag de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen en dan gelijke Top, Meervogels en Die Hagheontmoeten. De eerste wedstrijd speelde de F1 tegen Meervogels F1. Ondanks goed spel kwamen we met 2-0 achter, maar met voldoende kansen. De tweede helft ging de F1 erop en erover 4-2 winst! De tweede wedstrijd was tegen Top F1. In een gelijk opgaande eerste helft was Top in de tweede helft niet beter, maar wel een stuk zuiverder. De wedstrijd werd uiteindelijk met 6-3 verloren. De laatste wedstrijd was tegen competitiegenoot Die Haghe F1. Die Haghe had tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. De F1 speelde een hele goede wedstrijd. Veel kansen en zeer geconcentreerd verdedigen en vooral knokken voor iedere bal. De wedstrijd werd zeer terecht met 4-2 gewonnen! Zowel Top, Die Haghe als ook onze F1 haalden 4 punten. Uiteindelijk ging de eerste plaats op doelsaldo naar Top en eindigden onze TOPPERS op de 2de plaats. Een groot compliment voor Kate, Joëlle, Aron en Tim die het met zijn vieren fantastisch hebben gedaan!

F2 was de grote morele winnaar op het TOP toernooi! Onze supervisjes waren het jongste team op het toernooi en hadden pittige wedstrijden. Maar 2 doelpunten voor en 21 tegen mocht de pret niet drukken!

F3 speelde op het jeugdtoernooi bij HKV/Ons Eibernest. En hoe! Na het winnen van alle wedstrijden in de poule en een hele spannende finale ging KVS F3 met mooie medailles voor de eerste prijs terug naar Scheveningen! Goed gedaan!

TOP, Vriendenschaar en HKV/Ons Eibernest dank voor jullie gastvrije ontvangst en goede organisatie van deze toernooien!

Volgende week start de competitie en dan gaan ook KVS E5 en KVS F4 hun allereerste wedstrijden spelen. Heel veel plezier en succes!