Diepbedroefd hebben wij kennisgenomen van het overlijden van ons lid Ronan van der Heijden. Bij Ronan was eerder een vorm van melanoomkanker geconstateerd. Ronan is afgelopen vrijdagmorgen, 5 oktober, op slechts 21-jarige leeftijd in een ziekenhuis in Engeland overleden. Daar zag Ronan vorige week nog een wens uitkomen door de wedstrijd Liverpool-Chelsea op Anfield Road te bezoeken.

Ronan heeft bij KVS meerdere (jeugd)teams doorlopen en had het altijd erg naar z’n zin op onze vereniging. KVS heeft een belangrijk deel uitgemaakt van zijn leven. Het overlijden van Ronan raakt iedereen die bij KVS betrokken is dan ook zeer. Onze gedachten gaan uit naar de familie en andere nabestaanden van Ronan en wij wensen hun alle sterkte en kracht toe om dit enorme verlies te dragen.

Wij vragen alle senioren- en juniorenteams om voor aanvang van hun wedstrijd op 6 oktober één minuut stilte in acht te nemen ter nagedachtenis van Ronan.

Namens het bestuur van KVS/Maritiem,
Peter van der Zwan, voorzitter