Ook dit jaar organiseert de Gemeente Den Haag in samenwerking met de korfbalverenigingen een schoolkorfbaltoernooi bij diverse verenigingen in Den Haag/Scheveningen. Dit toernooi zal plaatsvinden op woensdagmiddag 10 april. Op het KVS-veld komen de scholen uit Scheveningen en directe omgeving.

Opgeven vrijwilligers

Scheidsrechters

We hebben deze middag heel veel scheidsrechters nodig. Ook jeugdige KVS-ers uit de A en B-teams kunnen zich aanmelden, graag zelfs! Mailen naar Annenel.orru@gmail.com.

De eerste 15 scheidsrechters zijn bekend: Sander van Houten, Jeroen van Dijk, Corne Pronk, Jan de Roode, Koen de Roode (vanaf 14.00 uur), Sienna van der Plas (vanaf 14.00 uur), Bo Pronk, Daniel van der Plas (vanaf 15.15 uur), Desiree Peters, Dick van Arkel, Ciska Nadorp, Diana Boogaard, Jara v/d Berg (vanaf 14.30 uur), Janou Verburg (vanaf 14.30 uur) en Richard de Vries.

Wedstrijdtafel

De wedstrijdtafel is in handen van Ellen en Isabelle.

EHBO

Coby de Graaf zit dit jaar aan de EHBO tafel.

Kantinedienst

Aanmelden voor 2½ uur of 5 uur achter de bar en in de keuken bij Nel: nvrolijk@ziggo.nl

Graag vermelden of je de vroege (12.45 – 15.15) of de late (15.15 – 17.45) of de gehele (13.00 – 18.00) wil doen.

Aanmeldingen:

• 12.45-15.15 uur: Jacqueline Taal, Petra v/d Haar, Corrie van Dijk, Claudia de Roode, ??
  • 15.15-17.45 uur: Petra v/d Haar, Corine Parmentier, Gerrie Roos, Wally Pronk, ??

Lunch

Voor de vroege vrijwilligers zijn er traditioneel de gratis broodjes gebakken ei met spek en melk, thee of jus tussen 12 en 13 uur.

Maaltijd na afloop

En zoals gebruikelijk sluiten we de dag altijd gezellig af met een gezamenlijke pastamaaltijd voor alle vrijwilligers.

We hebben er zin in, jullie toch ook?

Geef je daarom op als vrijwilliger zodat de schoolkinderen uit Scheveningen een hele mooie korfbaldag op ons prachtige veld hebben!

Annenel en Nel

Alle toernooien op een rijtje

Wil je meer informatie over de verschillende toernooien?
Kijk dan even op de toernooipagina!