KVS biedt de teams van de B, C en de D de mogelijkheid om in teamverband het Sinterklaasfeest te vieren in het KVS clubhuis!

Er kan gekozen worden tussen twee spelvarianten:
1. Lootjes trekken en een surprise maken
Als team gaan jullie lootjes trekken. Voor degene waarvan je het lootje trekt, koop je een leuk cadeau van maximaal € 7,50 en maak je een leuke surprise (evt. met gedicht)
2. Dobbelspel
Ieder teamlid koopt twee cadeaus van ongeveer € 4,- per cadeau en een nepcadeau/fopcadeau. Met deze cadeaus gaan jullie vervolgens een leuk dobbelspel spelen.

Woensdag 28 november

Op woensdag 28 november zijn twee tijdsvakken beschikbaar, namelijk van 19:00u tot 20:30u en van 20:30u tot 22:00u. Per tijdvak kunnen maximaal 4 teams zich aanmelden.

Geef je op!

Zou je het leuk vinden om er samen met je teamgenoten een heerlijk avondje van te maken?
Geef je dan als team op door een mail te sturen naar ac-kvs@hotmail.com. Vermeld dan alsjeblieft met hoeveel teamleden jullie komen, welk spel jullie willen spelen en in welk tijdvak jullie het liefst ingedeeld willen worden.

Om jullie wat drinken en wat strooigoed aan te kunnen bieden, zijn de kosten voor deze avond € 1,- per persoon.

Voor eventuele vragen kan er contact opgenomen worden met Jeroen van Dijk (06- 24 66 73 00) of Marcel Pronk (06-42562553)