De B2 verraste gisteren vriend en vijand met een topwedstrijd. Door een hoog bewegingstempo, ook via de achterkant van het vak, creëerde onze B2 ontzettend veel schotkansen. En doordat Refleks haar handen vol had aan het volgen van de actieve KVS aanvallers stond de rebound als een huis. Met 8 tot 10 schoten per aanval liet KVS B2 zien wat de intentie van vandaag was.

Super eerste helft

Al vrij snel liep KVS uit naar een voorsprong van 4-0. Doordat Refleks niets anders kon dan het schotfestijn beter proberen te verdedigen kwamen de kansen op doorlopen vanzelf. Een super eerste helft werd afgesloten met een voorsprong van 11-4.

Doelpuntenregen

Wat echt knap was dat de B2 in de tweede helft haar goede spel voortzette waardoor het doelpunten bleef regenen. Eindstand van deze fijne wedstrijd was 21-11. Koploper Excelsior B1 verloor verrassend van Meervogels B2. En daardoor deelt KVS B2 nu exact de koppositie met Excelsior. Want beide ploegen hebben 4 punten en een doelsaldo van +9.

Scheidsrechter

Dank aan scheidsrechter Koen de Roode die op het laatste moment bereid was deze wedstrijd te fluiten. Superrrr!

Wedstrijd op Youtube

Alle doelpunten nog eens terugzien? Klik hier.
Nieuwsgierig naar de hele wedstrijd? Klik hier.

Film: Arjan Verburg
Foto: Eric van der Ende